Viser 100 events fra/efter 2. jul. 2022

21 Jul Cykeltur

Indoor Cycling

Torsdag den 21. juli 2022, kl. 18.30-19.30.
Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Svendborgvej 3, Ollerup, Vester Skerninge
Er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere. Alt imens musikken banker dit humør helt op..

Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være.

Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition. Indoor Cycling er mere end almindeligt godt for dit kredsløb. Det giver dig på sigt større lungefunktion og styrker dit hjerte.

Alle vores instruktører har en fuld Indoor Cycling uddannelse og der køres derfor altid teknisk korrekt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Medbring lille håndklæde og vand. Du kan cykle i dine egne cykelsko (Look Delta klamper) eller låne af os. Vi anbefaler at man cykler i short/BIBS med indsyede puder.

Sommerhøjskole
18 Jul Undervisning

Sommerhøjskole "Vandringer og kulturbesøg i Nationalparken"

Mandag den 18. til fredag den 22. juli 2022, 08:30-16.00.
Pris: Entré: 3000 kr
Lejre Højskole, Bjergskovvej 2, Kirke Såby
Sommerhøjskolen "Vandringer og kulturbesøg i Nationalparken" er et dagkursus for dig, der gerne vil vandre rundt i Nationalpark Skjoldungernes Land og møde nogle af de mange natur- og kulturoplevelser helt tæt på..

Besøg på Eskildsø, Selsø Slot, Ledreborg Slot, Sagnlandet, Tadre Mølle, Herslev Bryghus, Friis-Holm Chokolade, Bognæs og vandringer i landskabet og skove.

Nationalparkens naturguide Liv Louise Holm er vores guide hele ugen og står for at formidle og fortælle om naturen, menneskene og naturen i området
Nordisk Kammermusikfestival 2022
25 Jul Klassisk

Nordisk Kammermusikfestival 2022

Mandag den 25. juli 2022, kl. 13.
Pris: Entré: Kursist, enkeltværelse 5.400 kr, Kursist, ½ dobbeltværelse 5.100 kr Køb/bestil billet
Luthersk Missions Højskole, Ansgarvej 2, Hillerød
Kursistbillet inkl. ophold og måltider..
Indoor Cycling

Tirsdag den 26. juli 2022, kl. 16.45-17.45.

Seniorfestival2022
27 Jul Andet/Ukendt

Seniorfestival2022

Onsdag den 27. juli 2022, kl. 10.
Pris: Entré: 400 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Højskolen Marielyst, Bøtøvej 2, Marielyst, Væggerløse
HØJSKOLEN MARIELYST. Kom og være med til. Danmarks største og hyggeligste seniorfestival i parken og på Højskolen Marielyst! Onsdag 27. og torsdag 28. juli fra kl. 10.00 - 22.00 - over 50 aktiviteter fra 3 scener. 2-dagesbillet 600,- kr. + gebyr..

1-dagsbillet 400,- kr. + gebyr. Bus-retur-billet 200,- kr. + gebyr |. Ud: Afgang kl. 8.00 fra Sjælør station og kl. 8.40 fra Køge Nord |. Hjem: Afgang Marielyst kl. 22.00. Billetter finder du her: https://hojskolenmarielyst.safeticket.dk/73066/Seniorfestivalen_2022_d_27_og_28_juli. Programmet til Seniorfestivalen laves hen over månederne november 2021 til maj 2022, følg med i planlægningen på Seniorfestivalens. hjemmeside : https://hojskolenmarielyst.dk/seniorfestival/. Du kan opleve koncerter, talks, musikalske foredrag, debatter og dans du kan deltage i og i parken er områder, hvor du kan hvile øre og ben. Medbring festivalstol eller tæppe til at sidde på. Arrangeret i samarbejde med Faglige Seniorer,. Danske Seniorer og Ældresagen Nykøbing F/Sydfalster
CrossGym

Onsdag den 27. juli 2022, kl. 17.30-18.30.
Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Svendborgvej 3, Ollerup, Vester Skerninge
CrossGym® er funktionel træning, der blandt andet bygger på olympisk vægtløftning, redskabsgymnastik og kredsløbstræning. Det er et sammensat træningskoncept med fart over feltet og høj intensitet i alle øvelser..

Du bruger både din egen krop og forskellige velkendte og alternative træningsredskaber i øvelserne, der er simple og varierede.

Den unikke træningsform er ikke kun for muskelbundter, der kan kaste rundt med bildæk og tunge kettlebells. Det er for alle uanset alder, køn og fysik. Du kæmper kun mod dig selv, og dermed er du sikker på, at modstanden og sværhedsgraden er den helt rigtige.

For at alle får noget ud af træningen, er der plads til max. 24 personer på et hold - tilmelding nedenfor.

Arrangeret af Ollerup Gymnastikforening
Fællesspisning uge 30 - Fiskefrikadeller med sauce tatar, stegte kartofler og salat
27 Jul Andet

Onsdag den 27. juli 2022, kl. 18:00.
Pris: Entré: 75 kr
Vrå Højskole, Højskolevej 1, Vrå
Kom og spis med højskolens kursister, hver onsdag hele sommeren. God mad, masser af hygge og rimelige priser. Efterfølgende er du velkommen til at deltage i aftenens arrangement..

TILMELDING PR. EMAIL NØDVENDIG!
Du tilmelder dig og evt. din familie ved at skrive en mail til info@vraahojskole.dk, senest dagen før fællesspisning, kl. 12.

Menuen står denne gang på: Fiskefrikadeller med sauce tatar, stegte kartofler og salat

Konceptet er simpelt:
Duk op kl. 18, tilmeld og tag gerne børn og børnebørn med
Medbring 75,- (50,- for medlemmer af Højskolens Venner)
Vi har lavet noget lækkert mad
Spis sammen med andre
Vi tager opvasken

Efter fællesspisning (kl. 19:00) er der mulighed for at deltage i aftenens foredrag/sangaften/aktivitet sammen med sommerkursisterne på højskolen.
27 Jul Cykeltur

Indoor Cycling

Onsdag den 27. juli 2022, kl. 19-20.

Sommerstævnekoncert G: Berlioz Harold in Italy
28 Jul Klassisk

Sommerstævnekoncert G: Berlioz Harold in Italy

Torsdag den 28. juli 2022, kl. 17:00.
Pris: Fri entré
Askov Højskole, Maltvej 1, Vejen
Afslutningskoncert for stævneorkester G på DAOS sommerstævne..
28 Jul Cykeltur

Indoor Cycling

Torsdag den 28. juli 2022, kl. 18.30-19.30.