Åbne arrangementer på højskoler

Foredrag, koncerter og events på højskolerne er ofte åbne for alle interesserede. Kom med til folkekøkken, fællessang, story slam eller jazzkoncert.

Dato

Genre

Regioner


Søg i udvalgte genre
Søg i udvalgte regioner
  • Vælg alt Nulstil
Gerlev Idrætshøjskole

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse
Tlf: 58 58 40 65
Hjemmeside
Åbent: Man. tors. kl. 08.30 - 15.30, Fre. kl. 08.30 - 14.00
Entré: For Bevægelseshuset: 50 kr i løssalg, 35 kr for abbonenter, 25 kr. for børn/unge

Gerlev Idrætshøjskole blev grundlagt i 1938 af Kristian Kroghede og var den første idrætshøjskole i Danmark. Dér - mange overhåndsslag, parkourspring og kajakvendinger senere - ligger skolen stadig og nyder udsigten over Storebælt. I mere end 80 år har Gerlev Idrætshøjskole dannet rammen for udvikling af et væld af unge, der ønsker den helt særlige kombination af fælles kampånd, positive fysiske udfordringer og stærkt socialt sammenhold. Siden er Center for leg & bevægelse kommet til stedet. Tilsammen er Gerlev eksperter inden for bevægelse, kropskultur, leg og fordybelse i, hvad mennesker kan - sammenViser 2 events fra/efter 6. dec. 2023

NytårsGospel på Gerlev Idrætshøjskole

NytårsGospel på Gerlev Idrætshøjskole

Torsdag den 28. december 2023 til mandag den 1. januar 2024, 10.00-11.30.
Pris: Entré: Fra 3.495 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gerlev Idrætshøjskole,
Skælskør Landevej 28, Slagelse
NytårsGospel er for ALLE som har lyst til at prøve kræfter med den meget livsbekræftende gospelmusik. Uanset hvad din musikalske baggrund er - eller ikke er - så er du velkommen. Sammen afslutter vi 2023 med en kæmpe gospelfest!.

HOLD NYTÅR PÅ GERLEV
En af Danmarks bedste gospeldirigenter og sangskrivere, Hans Christian Jochimsen, har samlet et stærkt hold af undervisere, der vil sørge for en fantastisk højskoleuge med masser af gospel.

Der er masser af højskole, hygge og fællesskab på NytårsGospel. Så kom og syng med! Du vil ikke fortryde det.

FÆLLESKOR OG WORKSHOPS
Der er undervisningstilbud til alle - lige fra nybegyndere til erfarne korsangere, solister og nodeanalfabeter. Den eneste forudsætning for deltagelse er lysten til at være med!

Hver morgen er der morgensamling med sang fra højskolesangbogen og et spændende oplæg, og derefter fælleskor som fælles start på dagen. Derefter kan du vælge mellem flere forskellige workshops. I modulerne vil du opleve nogle af landets bedste undervisere, som vil sørge for masser af udfordringer til både begyndere og øvede.

Se hele programmet på https://www.gospelnet.dk/?id=68915

SKYD NYTÅRET I GANG
Aftenerne på NytårsGospel byder på højskoleaften, lærerkoncert med nogle af Danmarks bedste gospelmusikere og -sangere. Og så skal vi selvfølgelig have et brag af en nytårsaften med dronningens nytårstale. Festmiddag. Kransekage. Champagne. Og masser af gospel!

Priser fra 3.495 kr.

Læs mere om kurset og tilmeld dig på https://gerlev.dk/kortkursus/nytaarsgospel-2023/
Vis kort
Virtuel rundvisning på Gerlev Idrætshøjskole
9 Jan Online event

Virtuel rundvisning på Gerlev Idrætshøjskole

Tirsdag den 9. januar til tirsdag den 2. april 2024, 16.00-17.00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Online event,
, Slagelse
Kom på virtuel rundvisning på Gerlev Idrætshøjskole. Vælg mellem datoerne tirsdag d. 9. januar, tirsdag d. 6. februar, tirsdag d. 5. marts og tirsdag d. 2. april. Alle dage kl. 16.00-17.00..

Mød en tidligere elev, der nu er ansat som Crew på Gerlev. Hun kan både fortælle om, hvordan det er et være elev, hvordan du kan sammensætte dit ophold, hvad du kan få ud af et højskoleophold og meget mere. Derudover vil hun give en rundvisning i Gerlevs mange forskellige faciliteter, og der vil være mulighed for at stille alle de spørgsmål, du skulle have på hjerte.

Så hvis du gerne vil vide mere om Gerlev, overvejer et ophold, eller allerede har tilmeldt dig, er du meget velkommen til at deltage i en af vores virtuelle rundvisninger.

PROGRAM:
16.00-16.10: Velkomst
16.10-16.40: Rundvisning på Gerlev
16.40-17.00: Oplæg om livet på Gerlev og spørgsmål

DET KAN DU BLIVE KLOGERE PÅ:

Hvordan det er at være elev på Gerlev
Hvordan et ophold er sammensat ift. skema, fag etc.
Praktiske forhold som værelser, tøjvask, roomies etc.
Gerlevs historie og værdier

OBS. Deltagelse kræver tilmelding. Du vil modtage et link til Zoom på mail senest en time inden arrangementet. Tilmeld dig på www.gerlev.dk/rundvisning.

Hvis du har praktiske spørgsmål eller spørgsmål, der er mere personlige, er du også meget velkommen til at kontakte Gerlevs kontor på gerlev@gerlev.dk eller 58 58 40 65.

Hvis du gerne vil på en fysisk rundvisning på Gerlev med en af vores tidligere elever, er det også muligt. Kontakt kontoret og aftal nærmere
Vis kort
Åbne arrangementer på højskoler - Højskolerne

Åbne arrangementer på højskoler

Foredrag, koncerter og events på højskolerne er ofte åbne for alle interesserede. Kom med til folkekøkken, fællessang, story slam eller jazzkoncert.