Virtuelle eller åbne arrangementer på højskoler

Foredrag, koncerter og events på højskolerne er ofte åbne for alle interesserede.

Dato

Genre

Regioner


Søg i udvalgte genre
Søg i udvalgte regioner
  • Vælg alt Nulstil
Engelsholm Højskole

Engelsholm Højskole

Engelsholmvej 6, Nørup
7182 Bredsten
Tlf: 7588 3555 Fax: 7588 3650
Hjemmeside

Engelsholm Kunst- og Musikhøjskole er en højskole med kreative, musiske og kunstneriske eksperimenter fra morgen til aften. Højskolen ligger på Engelsholm Slot, der blev bygget i 1592-93. Karakteristisk for Engelsholm Slot er de løgformede kuppelspir på både hovedbygningen og på kirken ved søens anden sideViser 1 event fra/efter 25. okt. 2021

Kalaha
10 Nov Jazz

Kalaha

Onsdag den 10. november 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: 140 kr /medl. 100 kr / unge 60 kr Køb/bestil billet
Engelsholm Højskole,
Engelsholmvej 6, Nørup, Bredsten
Dette er et af de klareste danske bud på et orkester med internationalt potentiale. De er nyskabende, originale, enormt dygtige og har noget på hjerte. Jazz-Danmark har belønnet det, idet KALAHA har fået flere priser og nomineringer, senest i 2020..

Lad det være sagt med det samme: KALAHA er et fantastisk nutidigt bud på, hvor jazzen er lige nu, og hvor den kunne bevæge sig hen. Her er elementer af DANCE, af TECHNO, af ETHNO, af ROCK og selvfølgelig af JAZZ.
Dette er et af de klareste danske bud på et orkester med internationalt potentiale. De er nyskabende, originale, enormt dygtige og har noget på hjerte. Jazz-Danmark har belønnet det, idet KALAHA har fået flere priser og nomineringer, senest i 2020.
De fire musikere i KALAHA er: Niclas Knudsen på guitar, en voldsom, musikalsk naturkraft, vel nærmest en vulkan af originalitet og ideer. Emil de Waal på trommer var med i det banebrydende fusionsorkester Bagdad Dagblad. "Rumpistol" på synth og keys samt "Spejderrobot" på anden elektronik, en stor elektronisk oplevelse med kreative rødder i computerspil og tv-lyd.
Kom til musikalsk fest på Engelsholm Højskole. Hvis corona forholdene tillader det, bliver der godt nok gang i den. Hvis ikke bliver der fest i og mellem ørerne alligevel.

Emil de Waal - trommer, Niclas Knudsen - guitar, Jens B. "RUMPISTOL" Christiansen - keyboards, Mikael "SPEJDERROBOT" Elkjær - elektronik
Vis kort