Teaterhøjskolen Rødkilde

Rødkildevej 42
4780 Stege

Rødkilde Højskole ligger i en stor park, ned til Stege Nor.
Bygningen "Ottekanten", der rummer højskolens store teatersal, er opført som Møns første forsamlingshus i 1878. Herudover råder højskolen over yderligere to teatersale, en intim-scene, musikrum og foredragssal

Viser 3 events fra/efter 23. okt. 2021

Det der drikker
4 Nov Skuespil

Det der drikker

Torsdag den 4. november 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: 225 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Rødkildevej 42, Stege
"Det almindelige, ædru hverdagsliv, som mange jo holder af, føltes for mig som en kontinuerlig kælkeulykke, hvor man i bar røv glider ned af Holmenkollen beklædt med sandpapir."..

En forestilling, der uden berøringsangst går lige i kødet på temaet alkoholisme. Med både seriøsitet og latterfremkaldende, anarkistisk fortællelyst bliver vi taget med bagom beruselsen. Manden på scenen rejser med publikum igennem misbrugets vanvid i mange stemmer, farver og tilstande - fra det nervepirrende, smertebelagte, standup-gakkede til det fortabte, hjælpeløse og hjertegribende. Alt er på spil for vores karakter på scenen. DET DER DRIKKER, af Olaf Højgaard og Christian Lollike, handler om at være fanget i misbrug og selvdestruktion, men også om at prøve at finde en vej ud af misbruget og frem til et nyt liv. Fra Teater Sort / Hvid. Med: Olaf Højgaard. Instruktion: Christian Lollike. Varighed: 75 min. u/ pause
Du er den
17 Mar Skuespil

Du er den

Torsdag den 17. marts 2022, kl. 19.30.
Pris: Entré: 225 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Rødkildevej 42, Stege
TEATER UbeStemt inviterer dig med til oprøret, mens ordene ?NOK ER NOK? råbes ud i verden! DU ER DEN viser en ungdomsgeneration, der skal beslutte, hvilket aftryk de vil sætte på verden. Hvordan vil de huske på deres ungdom, når de bliver gamle?.

Kriserne banker på ind til tre karakterers glansbilledeverden, og de kaster sig ud i en altafgørende kamp for at ændre det samfund, der er ved at falde sammen for øjnene af dem. Men hvem har ansvaret når verden brænder, og hvad er vi villige til at give afkald på? DU ER DEN får publikum til at rejse sig sammen med den ene hånd knyttet i vejret og den anden hånd fastklemt om sin sidemakkers med et håb om fællesskab. Fra TEATER UbeStemt. Af og med: Line Fisker Nielsen, Mille Lindberg Hansen, Josefine Edstrand. Lys: Morten Hembo. Lyd: Marie Kildebæk. Kostumer: Anna Marie Kærne Jørgensen. Tekniker: Martin Jon Hasfeldt. Varighed: 60 min. u/ pause
En hel er en halv og to kvarte
9 Apr Skuespil

En hel er en halv og to kvarte

Lørdag den 9. april 2022, kl. 11.
Pris: Entré: 25 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Rødkildevej 42, Stege
En musikalsk og fysisk forestilling om at være delebarn. En hel er en halv og to kvarte handler om at flytte frem og tilbage og bære på tung bagage, blive glemt og glemme, have hjemve, og være to steder på én gang..

Og om hvordan svømmetøjet bare altid ligger hos den forkerte. Men også om ekstra søskende, store familier og masser af mennesker at holde af. Med brug af musik og dans, og en scenografi der kan bygges op og kollapse som store bygge-klodser, forstørrer, forvrænger og nuancerer forestillingen, hvordan det opleves at leve i flere familier og hjem. For hvordan forbliver man hel, når alt er delt op i halve og kvarte? Fra Teater Gazart. Koreografi: Tali Rázga i samarbejde med de medvirkende dansere: Marlene Bonnesen, Søren Linding Urup, Fie Dam Mygind. Scenograf: Nadia Nabil. Musik: Rumpistol. Lysdesign: Mikkel Jensen Producent: Carlos Calvo. Varighed: 40 min. ----------- BØRNETEATERDAG 2022 En dag med teater for børn fra 5 år og deres voksne. Kl. 11 ?En hel er en halv og to kvarte? Kl. 12 kan man spise sin medbragte madpakke Kl. 13 underholder Rødkildes elever Kl. 14 kan der købes lagkage og saftevand / kaffe Kl. 15 vises endnu en forestilling (Information følger. Se teaterforeningen.dk)