Brenderup Højskole

Stationsvej 54, Brenderup St
5464 Brenderup Fyn
Åbent: Kontortid:Mandag - torsdag kl. 9.00 - 15.00, Fredag kl. 9.00 - 14.00

På Brenderup Højskole har vi elever fra hele verden. Vi tager ud og rejser - både på studietur, som elever på rejselinjen og som kursister på korte kurser. Vi genopdager broerne mellem dansk og udenlandsk kunst, musik og dans. Vi interesserer os i det store hele for kulturelle fænomener som trodser landegrænser

Viser 4 events fra/efter 22. maj 2022

HP Lange Big Gumbo
9 Sep Andet/Ukendt

HP Lange Big Gumbo

Fredag den 9. september 2022, kl. 20.
Pris: Entré: 210 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Stationsvej 54, Brenderup St, Brenderup Fyn
Gumbo er en fantastisk gryderet fra de amerikanske sydstater hvor man udover nogle faste ingredienser tilføjer det man har lyst til og det man synes passer..

Det er netop sådan musikken er i Big Gumbo - umiskendeligt blues men tilsat cajun og mountain music, oldtime fiddle og banjo i tilpasset mængder. Varighed: 2 timer
Kajsa Vala & Band
28 Okt Andet/Ukendt

Kajsa Vala & Band

Fredag den 28. oktober 2022, kl. 20.
Pris: Entré: 290 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Stationsvej 54, Brenderup St, Brenderup Fyn
Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar. Omkring sig har hun et tæt sammenspillet hold. Varighed: 2 timer..
Chris Grey & The BlueSpand
25 Nov Andet/Ukendt

Chris Grey & The BlueSpand

Fredag den 25. november 2022, kl. 20.
Pris: Entré: 210 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Stationsvej 54, Brenderup St, Brenderup Fyn
Man tager en stor Spand, fylder den med lige dele funk, soul og rock. Rører inderligt rundt i den med et tight og fast hånd, drysser med lidt blues og topper af med et glimt i øjet..
Marie Carmen Koppel
18 Dec Andet/Ukendt

Marie Carmen Koppel

Søndag den 18. december 2022, kl. 16.
Pris: Entré: 220 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Stationsvej 54, Brenderup St, Brenderup Fyn
Marie Carmen holder meget af kirkekoncerterne da, som hun selv udtrykker det: ?Kirkerummet passer perfekt til min stemme og mine sange. Der er plads og rum til min stemme og en smuk stemning, der giver sjælen ro?. Varighed: 2 timer..