Åbne arrangementer på højskoler

Foredrag, koncerter og events på højskolerne er ofte åbne for alle interesserede. Kom med til folkekøkken, fællessang, story slam eller jazzkoncert.

Dato

Genre

Regioner


Søg i udvalgte genre
Søg i udvalgte regioner
  • Vælg alt Nulstil
Scene7

Scene7

Nørregade 7B
7400 Herning
Tlf: 30 55 86 35
Hjemmeside

Scene 7 er en kulturscene i Herning med formål at tilbyde varierede kulturelle tilbud, samt give folk et sted at afholde et bredt udvalg af kulturelle arrangementer i kommunen. Scene 7 huser Rytmisk Musik Herning - En forening sat i verden for at bakke op om upcoming musik og give gode muligheder for musikere i lokalområdet. Foreningen administrerer derfor også 8 øvelokaler og et lydstudie med muligheder for at indspilning



Viser 4 events fra/efter 18. apr. 2024

Red Warszawa // Kontrast Herning
10 Maj Rock/Pop

Red Warszawa // Kontrast Herning

Fredag den 10. maj 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Standard 150 kr Køb/bestil billet
Arrangør: KONTRAST
Scene7,
Nørregade 7B, Herning
Fredag d. 10 maj 2024 byder Kontrast på polsk punk og heavy me[n]tal til arrangementet "Hævi Og Hærg" med Red Warszawa og deres skrupskøre venner..
Vis kort
Surprise
13 Jun Børneteater

Surprise

Torsdag den 13. juni 2024, kl. 15 & 16.30.
Pris: Entré: 50 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Scene7,
Nørregade 7B, Herning
Tag med til en børneforestilling, som du ikke ved, hvad er! Kun én ting kan I vide på forhånd: Det er helt sikkert en farverig, musikalsk og børnevenlig oplevelse..

Tag med til en børneforestilling, som du ikke ved, hvad er!

Kun én ting kan I vide på forhånd: Det er helt sikkert en farverig, musikalsk og børnevenlig oplevelse.

Der vil være sang, men ellers vil vi ikke afsløre noget her.
Kom selv og se, hvad vi har at tilbyde.

Forestillingen henvender sig til børn mellem 4-8 år.

Forestillingen tager 35 minutter, OG man må godt spise slik under forestillingen, så længe det ikke larmer
Vis kort
Johnson // Kontrast Herning

Johnson // Kontrast Herning

Fredag den 4. oktober 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Standard 200 kr Køb/bestil billet
Arrangør: KONTRAST
Scene7,
Nørregade 7B, Herning
Fredag d. 4 oktober 2024 byder Kontrast på en banger bawler aften med selveste Johnson. En af landets mest legendariske hip-hop stjerner, Danmarks Originale Bigtime Bawler Marc Johnson, har på ny lyst til at "Kig Forbi" de danske scener..
Vis kort
Situationsfornærmelse (I samarbejde med Kontrast)
26 Okt Andet/Ukendt

Situationsfornærmelse (I samarbejde med Kontrast)

Lørdag den 26. oktober 2024, kl. 21.
Pris: Entré: 130 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Scene7,
Nørregade 7B, Herning
Siden 2019 er folk rejst fra nær og fjern for at opleve fænomenet Situationsfornærmelse. Det startede i det små, men som tiden gik, blev det hurtigt klart for alle, at intet sted er for stort til Situationsfornærmelse..

Bandet har besøgt spillesteder og festivaler i hele landet og afholdt udsolgte koncerter både som opvarmning og hovednavn. Senest har de fire venner været med som support på Kellermensch' efterårsturne 2022 og som de professionelle amatører Situationsfornærmelse er, var de hverken værre eller bedre end hovednavnet, og efterlod publikum varme og glassene tomme. Genren er punkrock og de spiller, som galt det dit liv. Teksterne tegner karikaturer af danskheden og kredser om den politiske korrekthed og alt det vi ellers ikke taler om. Menuen bliver sikkert leveret med højt humør, skarp selvironi og absolut ingen ydmyghed overfor dem, der skulle mene noget andet. Århuskvartetten skriver, indspiller, mixer og udgiver alle herlighederne selv og indtil videre er det blevet til de to anmelderroste EP'er En Hurtig Omgang Dansk og En Hurtig Omgang Dansk i 2'eren, plus det løse, hende singlepigen Maria. Med hitsne Kaff' Eller Knep, Ind Med Hænderne, Camp Skrald mig, og man kunne blive ved, har Situationsfornærmelse for længe siden slået fast, at de er nogen, man skal holde øje med. Udover den geniale musik, så er det energien der er blevet Situationsfornærmelses varemærke, og når Situationsfornærmelse spiller, så er det med at komme op foran, inden det er for sent. Situationsfornærmelse har aldrig skuffet og hvorfor skulle de det. For som Situationsfornærmelse altid siger: En hurtig omgang dansk har aldrig været sjovere
Vis kort
Åbne arrangementer på højskoler - Højskolerne

Åbne arrangementer på højskoler

Foredrag, koncerter og events på højskolerne er ofte åbne for alle interesserede. Kom med til folkekøkken, fællessang, story slam eller jazzkoncert.