BEMÆRK: UNDER OMBYGNING

Kære bruger

Vores kalender er under ombygning. Vi arbejder på, at få den op igen hurtigst muligt. Vi beklager ulejligheden.

Vh Højskolerne

LOF Lolland-Falster

Holebyvej 10
4894 Øster Ulslev

Ret info Nyt event
Sidst rettet
10/10 2022

Find vej her

Viser 97 events fra/efter 8. feb. 2023

Yin Yoga - for kvinder

Mandag den 2. januar til mandag den 27. februar 2023, 9 mødegange kl. 17-18.30.
Arrangør: LOF Lolland-Falster. Det Gamle Posthus, Rådhusgade 14, Sakskøbing
Yin Yoga. Stillingerne, der foregår siddende eller liggende, holdes i 3-5 minutter. Vi bruger åndedrættet, når vi er i stillingerne. Vi trækker ny energi ind og sender gammel energi afsted. Vi slutter med en guided meditation og lyd fra Gongen..

Underviser: Dorte Storm
Hold: 231101
Nakskov Damekor

Nakskov Damekor

Mandag den 2. januar til mandag den 27. marts 2023, 13 mødegange kl. 19-20.40.
Arrangør: LOF Lolland-Falster. Stormarkskirken, Ringvejen 64, Nakskov
Ca. 38 sangglade piger kan ikke tage fejl. Kom og vær med! Vi synger hver onsdag aften i Stormarkskirken i Nakskov. Humøret er højt og stemningen i top..

Underviser: Bjarne Andersen
Hold: 230068

Instrumenter - Nakskov

Mandag den 2. januar til mandag den 10. april 2023, 15 mødegange kl. 15-17.
Arrangør: LOF Lolland-Falster. Stormarkskolen, Fastings Allé 1, Nakskov
Undervisning på alle niveauer, hvor der arbejdes individuelt med den enkelte kursist. Der undervises i klassisk Klaver/Elorgel/Keybord, brugs Klaver/Elorgel/Keybord/Harmonika eller lettere rytmisk, alt efter elevens ønsker..

Generelt for klaverundervisningen gælder det, at undervisningen tilpasses den enkeltes standpunkt og færdigheder på instrumenterne Klaver/Elorgel/Keybord

Der undervises enkeltvis.

Undervisningstiden er ½ lektion pr. gang - det er 22,5 minutter. Du får 15 gange undervisning

Ring til læreren for aftale af tidspunkt.mobil nr. 50 10 31 01

Hold: 230033

Instrumenter - Nakskov

Mandag den 2. januar til mandag den 10. april 2023, 15 mødegange kl. 18-19.40.
Arrangør: LOF Lolland-Falster. Stormarkskolen, Fastings Allé 1, Nakskov
Guitar, ukulele, banjo 4- 5- 8-strenget, mandolin. Lær at spille på guitar med akkorder, melodi, efter noder, uden noder med TABS uden Tabs, efter gehør, simpel teori, lær noder nemt, - du bestemmer selv hvad du vil?.

Generelt for undervisningen gælder det, at undervisningen tilpasses den enkeltes standpunkt og færdigheder..

Undervisningstiden er 1/2 lektion pr. gang = 22,5 minut

Din lærer kontakter dig for at aftale tid for netop DIN undervisning Du kan også ringe eller sms til Tuas. mobil nr. 50 10 31 01

Hold: 230072
Instrumental - Kettinge Fritidscenter

Instrumental - Kettinge Fritidscenter

Tirsdag den 3. januar til tirsdag den 11. april 2023, 15 mødegange kl. 15-16.40.
Arrangør: LOF Lolland-Falster. Kettinge Fritidscenter, Kettingevej 78, Kettinge

Ring til læreren for aftale af tidspunkt.mobil nr. 50 10 31 01

Hold: 230070
Hatha Yoga

Onsdag den 4. januar til onsdag den 12. april 2023, 15 mødegange kl. 08.45-10.15.
Arrangør: LOF Lolland-Falster. Maribo Hallerne og Maribo Stadion, Ved Stadion 4, Maribo
At bevare din styrke, når man bliver ældre, er nøglen til livslang. sundhed. Dette Hatha-yoga-kursus er blidt, men har også sekvenser, der vil udfordre begyndere, og give en dybere oplevelse af. yoga..

Med et godt udvalg af stillinger, der forbinder med dig selv og opbygger
en sund yogarutine, der vil give dig mere energi, fleksibilitet, styrke og
balance både fysisk og mentalt. Den fysiske træning omfatter også
kredsløbet, tarmfunktion, indre organer, og åndedræt.

Vi vil bruge hjælpemidler som bælter, tæpper og evt. yogaklodser

Underviser: Parul Modha Tranberg
Hold: 230011
Hatha Yoga

Onsdag den 4. januar til onsdag den 12. april 2023, 15 mødegange kl. 10.30-12.
Dette kursus er perfekt for begyndere, ældre yogier eller enhver, der. føler, at de har brug for en blid Hatha yoga-klasse. Vi begynder og slutter med. dyb afspænding. Vi bevæger os langsomt og progressivt gennem blide sekvenser af..

Stillinger, der forbinder dit åndedræt, opbygger styrke, fleksibilitet,
mobilitet og balance, og hjælper dig med at føle rolig og afbalanceret. Den fysiske
træning omfatter også kredsløbet, tarmfunktion og indre organer.

Vi vil bruge hjælpemidler som bælter, tæpper, evt. yogaklodser og
stole

Underviser: Parul Modha Tranberg
Hold: 230013
Gong

Gong

Torsdag den 5. januar til torsdag den 23. februar 2023, 8 mødegange kl. 19-20.
Arrangør: LOF Lolland-Falster. Det Gamle Posthus, Rådhusgade 14, Sakskøbing
Hvad kan du forvente? Dorte spiller GONG. Gongen overgår sindets logiske kapasitet og får os til at slappe af. Vibrationerne påvirker hele kroppen på celle-niveau og er som en slags "lydmassage", der renser dig for stress og spændinger..

Som deltager skal du bare ligge eller sidde ganske afslappet og lytte til gongen

Underviser: Dorte Storm
Hold: 231103
Afspænding i Marrebæksalen

Torsdag den 5. januar til torsdag den 9. marts 2023, 10 mødegange kl. 09.30-11.
Arrangør: LOF Lolland-Falster. Marrebæksalen, Gl. Landevej 122 B, Marrebæk, Væggerløse
Styrker, smidiggør musklerne, giver balance og bedre kropsholdning. Ingen opvarmning ved hop og løb. De styrkende smidigheds og strækøvelser foregår stående (siddende) og på måtte..

Vi arbejder kroppen igennem i et roligt tempo, med små præcise bevægelser, hvor hver især kun yder hvad kroppen kan klare. Timen afsluttes med lidt afspænding og afslapning. Alle kan deltage uanset alder og køn

Underviser: Bitten Jonna Benediktson
Hold: 230020
Mandskoret

Mandskoret

Torsdag den 5. januar til torsdag den 30. marts 2023, 13 mødegange kl. 19-21.
Arrangør: LOF Lolland-Falster. "Dueslaget", Nakskov Brevdueforenings Hus, Solsikkevej 42, Nakskov
"Mandskoret" synger/øver hver torsdag kl. 19.00 - 21.00 I "Dueslaget", Solsikkevej 42, 4900 Nakskov. Kontaktperson Torsten Schultz - tlf. 91 54 68 25 - mail nakskovsang@gmail.com..

Underviser: Margit Gjødsbøl Farsø
Hold: 230101