Nordfyns Højskole

Fælledvej 11, Harritslev
5400 Bogense

Højskole med international profil, Slankeskolen, Livslinjen samt for unge med særlige behov. Tidl. Dansk-Japansk Højskole beliggende i Harritslev gamle skole

Viser 2 events fra/efter 23. okt. 2021

Syng Spis Snak - Vegansk Brunch m. bobler og efterårssange
24 Okt Gastronomi

Syng Spis Snak - Vegansk Brunch m. bobler og efterårssange

Søndag den 24. oktober 2021, kl. 10.
Pris: Fri entré Køb/bestil billet
Nordfyns Højskole,
Fælledvej 11, Harritslev, Bogense
Syng Spis Snak - Vegansk Brunch m. bobler og efterårssange 24.10.2021 - kl. 10.00-12.00. Nyd den sidste dag i skolernes efterårsferie med brunch og bobler på Nordfyns Højskole..

Søndagen står i efterårets tegn, hvor gode snakke på tværs, samvær om fællessang og et kreativt tegneværksted med Lisbeth krag Olsen danner rammerne for en hyggelig søndag formiddag på Nordfyns Højskole.

Alle er velkomne unge som gamle - vi glæder os til at se jer.

Tilmelding via billet.dk: Senest d. 18. oktober Pris: 200 kr. for voksne 150 kr. for medlemmer af skolekredsen Børn under 18 deltager gratis kontakt +45 64 81 32 80 eller kontor@nordfyns.nu ved spørgsmål. OBS! Arrangementet aflyses, hvis der ikke er nok tilmeldte
Syng Spis Snak - Julesange og Nordfynsk Kagebord
12 Dec Gastronomi

Syng Spis Snak - Julesange og Nordfynsk Kagebord

Søndag den 12. december 2021, kl. 14.
Pris: Fri entré Køb/bestil billet
Nordfyns Højskole,
Fælledvej 11, Harritslev, Bogense
Syng Spis Snak - Julesange og Nordfynsk Kagebord 12.12.2021 - kl. 14.00-16.00. Nordfyns Højskole inviterer til julehygge 3. søndag i advent..

Med kage og massere af julesange eftermiddagen lang, giver det mulighed for at få tanken fyldt helt op på julehygge. Du er i hvert fald sikker på, at alle julesangene sidder i skabet til de efterfølgende julearrangementer og juleaften, efter en fællessang i julens tegn på Nordfyns Højskole.

Alle er velkomne unge som gamle - vi glæder os til at se jer og ønske god jul.

Tilmelding via billet.dk: Senest d. 6. december Pris: 200 kr. for voksne 150 kr. for medlemmer af skolekredsen Børn under 18 deltager gratis kontakt +45 64 81 32 80 eller kontor@nordfyns.nu ved spørgsmål