Gymnastikhøjskolen i Ollerup

Ollerup Gymnastikhøjskole

Viser 21 events fra/efter 25. okt. 2021

DGI Verdensholdet præsenterer QUA på DK-TOUR 2022

Tirsdag den 19. april 2022, kl. 19.30.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Gymnastikhøjskolen i Ollerup,
Svendborgvej 3, Ollerup, Vester Skerninge
Med spændende remedier, håndredskaber fantastiske koreografier indtager Danmarks dygtigste gymnaster gulvet med showet QUA. Du kommer til at opleve høj intensitet, rytmisk gymnastik, dans, spring ikke mindst præcision..

Det bliver et show i absolut verdensklasse.

Showet QUA er en levende fortælling om livet. Et liv hvor vi alle skal finde vores egen vej. Rejsen gennem livet kan forløbe roligt stabilt eller være kringlet udfordrende. Fortællingen i QUA skildrer livet med både dets op nedture. Vi fylder rygsækken med ting minder fra alle slags oplevelser for måske senere at kunne trække på tidligere erfaringer. Udfordringer kan man vokse af, uventede oplevelser kan udvide ens horisont at dele livet med andre er et af de største privilegier vi har. Vi ønsker at dele glæden ved de små såvel som de store ting i livet med jer. Vi glæder os.

Til med 0-2 år er gratis, hvis barnet sidder på skødet