Gymnastikhøjskolen i Ollerup

Ollerup Gymnastikhøjskole

Viser 27 events fra/efter 27. jan. 2023

TeenFitness

Torsdag den 9. februar 2023, kl. 17-18.30.
Svendborgvej 3, Ollerup, Vester Skerninge
Nu tilbyder vi træning i motionscenteret for unge ned til 13 år. Det vil foregå på et "lukket hold" under opsyn af instruktører. Instruktørerne er Anthon, Simon, Mads og Elin som alle har relevant træningserfaring og uddannelse i fitness..

De sikre, at der trænes sikkert og forsvarligt, ligesom de er klar med gode råd og vejledning til træningen.

Vi ønsker at skabe en god træningskultur på holdet, hvor der er plads til alle og hvor vi får skabt et godt sammenhold.

I første omgang er det muligt at tilmelde sig i disse to tidsrum. Der skal bookes ind til hver uge, så vi har en idé om hvor mange der kommer.

Tirsdag 17.00 - 18.30
Torsdag 17.00 - 18.30

Der er mulighed for at klæde om på skolen og tage bad efter træningen.

Ballet for begyndere

Torsdag den 9. februar 2023, kl. 17.45-18.45.
Svendborgvej 3, Ollerup, Vester Skerninge
Dette hold er for dig, som aldrig har danset eller blot har danset en smule, men som har lyst til at snuse lidt til den klassiske ballet..

Vi starter i det små og lærer vores krop at kende gennem de klassiske ballettrin ved barren med fokus på at hygge os.

Man skal ikke kunne noget for at være med på holdet, bare man har lyst til at arbejde med sin balance og styrke.

Det kræver hverken balletdragt eller balletsko for at være med - bevægeligt tøj og strømper er helt fint.

Zumba Fitness

Torsdag den 9. februar 2023, kl. 19-20.
Svendborgvej 3, Ollerup, Vester Skerninge
Forrygende, festlig og svedig Zumba® Fitness hver torsdag kl. 19.00. Kom og få sved på panden og bliv i godt humør. Alle kan være med - også selv om man ikke er en stjerne på dansegulvet. (børn er også velkomne)..

Det handler bare om at svede og have det sjovt. Kom glad eller sur... Du er i godt humør når du går hjem! Lækre latinamerikanske rytmer, lidt fra hitlisterne og en enkelt syng-med sang - så er vi klar til at shake :-)

Ballet for begyndere

Torsdag den 16. februar 2023, kl. 17.45-18.45.

Zumba Fitness

Torsdag den 16. februar 2023, kl. 19-20.

Ballet for begyndere

Torsdag den 23. februar 2023, kl. 17.45-18.45.

Zumba Fitness

Torsdag den 23. februar 2023, kl. 19-20.

Ballet for begyndere

Torsdag den 2. marts 2023, kl. 17.45-18.45.

Ballet for begyndere

Torsdag den 9. marts 2023, kl. 17.45-18.45.

Ballet for begyndere

Torsdag den 16. marts 2023, kl. 17.45-18.45.