Gymnastikhøjskolen i Ollerup

Ollerup Gymnastikhøjskole

Viser 34 events fra/efter 30. nov. 2022

CrossGym

Onsdag den 30. november 2022, kl. 17.30-18.30.
Svendborgvej 3, Ollerup, Vester Skerninge
CrossGym® er funktionel træning, der blandt andet bygger på olympisk vægtløftning, redskabsgymnastik og kredsløbstræning. Det er et sammensat træningskoncept med fart over feltet og høj intensitet i alle øvelser..

Du bruger både din egen krop og forskellige velkendte og alternative træningsredskaber i øvelserne, der er simple og varierede.

Den unikke træningsform er ikke kun for muskelbundter, der kan kaste rundt med bildæk og tunge kettlebells. Det er for alle uanset alder, køn og fysik. Du kæmper kun mod dig selv, og dermed er du sikker på, at modstanden og sværhedsgraden er den helt rigtige.

For at alle får noget ud af træningen, er der plads til max. 24 personer på et hold - tilmelding nedenfor.

Zumba Fitness

Torsdag den 1. december 2022, kl. 19-20.
Svendborgvej 3, Ollerup, Vester Skerninge
Forrygende, festlig og svedig Zumba® Fitness hver torsdag kl. 19.00. Kom og få sved på panden og bliv i godt humør. Alle kan være med - også selv om man ikke er en stjerne på dansegulvet. (børn er også velkomne)..

Det handler bare om at svede og have det sjovt. Kom glad eller sur... Du er i godt humør når du går hjem! Lækre latinamerikanske rytmer, lidt fra hitlisterne og en enkelt syng-med sang - så er vi klar til at shake :-)

5 Dec Cykeltur

Indoor Cycling

Mandag den 5. december 2022, kl. 17-18.
Svendborgvej 3, Ollerup, Vester Skerninge
Er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere. Alt imens musikken banker dit humør helt op..

Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være.

Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition. Indoor Cycling er mere end almindeligt godt for dit kredsløb. Det giver dig på sigt større lungefunktion og styrker dit hjerte.

Alle vores instruktører har en fuld Indoor Cycling uddannelse og der køres derfor altid teknisk korrekt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Medbring lille håndklæde og vand. Du kan cykle i dine egne cykelsko (Look Delta klamper) eller låne af os. Vi anbefaler at man cykler i short/BIBS med indsyede puder.

Dette hold er et begynderhold, hvor der er god tid til at blive sat ind i tingene.

CrossGym

Onsdag den 7. december 2022, kl. 17.30-18.30.

Zumba Fitness

Torsdag den 8. december 2022, kl. 19-20.

12 Dec Cykeltur

Indoor Cycling

Mandag den 12. december 2022, kl. 17-18.

CrossGym

Onsdag den 14. december 2022, kl. 17.30-18.30.

Zumba Fitness

Torsdag den 15. december 2022, kl. 19-20.

19 Dec Cykeltur

Indoor Cycling

Mandag den 19. december 2022, kl. 17-18.

CrossGym

Onsdag den 21. december 2022, kl. 17.30-18.30.