Vestjyllands Højskole

Shinpai Shinaide - Don't Worry About Us
17 Nov Dans

Shinpai Shinaide - Don't Worry About Us

Onsdag den 17. november 2021, kl. 20.
Pris: Entré: Børn/Unge: 100 kr, Gruppe, Børn/Unge: 50-70 kr, Gruppe, Voksen: 125 kr, Løssalg: 150 kr, Seniorer: 100 kr
Vestjyllands Højskole,
Skraldhedevej 8-12, Ringkøbing
Aldersgruppe: Fra 14 år. Varighed: 60 min uden pause..

På en bakke i en lille by i Japan, der blev ramt af tsunamien, er der en telefonboks kendt som "Vindens telefon". Den er ikke forbundet til noget, men folk kommer her for at snakke med de familiemedlemmer og venner, de har mistet. En mand, der har mistet sine forældre, sin kone og sin etårige søn fortæller: "Lad mig bare høre dig kalde mig far", en anden fortæller sin kone, "du glemmer altid at spise. Glem ikke at få noget at spise". Et udtryk, der går igen og igen er "shinpai shinaide", "bekymr jer ikke om os".
En butoh-dans og videoforestilling om menneskelig skrøbelighed, kærlighed, tab, håb og accept, inspireret af Vindens telefon og de poetiske ord, som sørgende folk har betroet den

Medvirkende: Yael Gaathon

Koncept: Yael Gaathon
Koreograf: Yael Gaathon
Videodesigner: Masashi Nagara
Scenograf: Yael Gaathon
Kostumedesigner: Yael Gaathon
Lysdesigner: Peer Mariboe
Walk-Man
22 Apr Dans

Walk-Man

Fredag den 22. april 2022, kl. 20.
Vestjyllands Højskole,
Skraldhedevej 8-12, Ringkøbing
Du vil aldrig krydse gaden på samme måde igen! Danseteater. Aldersgruppe: Fra 14 år. Varighed: 65 min uden pause..

Du vil aldrig krydse gaden på samme måde igen! Halsbrækkende hverdags-stunts og kærlig sort/hvid humor kaster nyt lys på vores måde at være sammen på som mennesker.

På en helt almindelig dag bevæger fire mænd sig gennem byen til fods. Med det længste ben forrest følger de hastigt strømmen uden at stille spørgsmål til lyskurvens dikterende stopdans, vejskiltenes uforbeholdne herskervælde eller andre uskrevne regler for god opførsel. Indtil én af dem pludselig bestemmer sig for at gøre oprør...

Der bliver masser af rå fysik og DON GNU attitude, når jorden under de fire performere bogstavelig talt forsvinder sammen med de fælles regler og normer, vi alle tager for givet

Medvirkende: Jeppe Kaas Vad, Jesper Hermansen, Petras Lisauskas, Kasper Buus

Koreograf: Kristoffer Louis Andrup Pedersen