BEMÆRK: UNDER OMBYGNING

Kære bruger

Vores kalender er under ombygning. Vi arbejder på, at få den op igen hurtigst muligt. Vi beklager ulejligheden.

Vh Højskolerne

Vestjyllands Højskole

Skraldhedevej 8-12
6950 Ringkøbing
Tlf: 9675 3777 Fax: 9675 3788

Højskole

Viser 5 events fra/efter 4. feb. 2023

Syng, Spis og Snak

Onsdag den 22. februar 2023, kl. 18.
Pris: Entré: 125 kr
Skraldhedevej 8-12, Ringkøbing
Tilmelding er nødvendig og fristen er 15. februar. At spise, synge og tale sammen er noget, vi alle kan samles om. Det er aktiviteter, som giver plads til møder mellem mennesker og understøtter de brede, rummelige fællesskaber..

Vestjyllands Højskole inviterer indenfor til en hyggelig sangaften sammen med eleverne. Vi synger nye og gamle sange fra den nye udgave af Højskolesangbogen. Aftenen forløber med højskoleeleverne motiverer nogle sange.
Vores højskolelærere er værter og sidder bag klaveret.

Der er spisning kl. 18.00, derefter kaffe. Vi stiler mod at afslutte aftenen ca. kl. 21.00.

Pris 125 kr.
Beløbet betales via MobilePay ved ankomst til arrangementet.
Bemærk venligst - der står gratis eller 0,- kr. på billetten - dette er kun ift. registrering af antal gæster.

Tilmelding er nødvendig og fristen er den 15. februar via Højskolens hjemmeside www.vestjyllandshojskole.dk

Spørgsmål så kontakt venligst:
kontor@vestjyllandshojskole.dk
Drømmebilleder af Prinsens Musikkorps

Torsdag den 9. marts 2023, kl. 19:30.
Pris: Entré: 150 kr
Skraldhedevej 8-12, Ringkøbing
En teaterkoncert med Prinsens Musikkorps med musik af de største danske og norske komponister fra perioden 1860-1920. Billetbestilling foregår på Ringkøbing Fjord Teaters hjemmeside - rfteater@gmail.com eller ring på tlf. 40 43 44 09..

Musikken tilsættes en levende fortælling skrevet og spillet af skuespiller Niels Anders Manley.

Med inspiration fra Woody Allen-filmen Midnight in Paris tager stykket udgangspunkt i en filminstruktørs drømmende vision om en spillefilm, der trækker tråde mellem de største danske og norske komponisters liv og gerning.

Fra filminstruktøren selv hører vi historien om en fiktiv ung drømmer og komponist, der ved tilfældets magi hele tiden befinder sig snublende tæt på musikhistorien. Filmens manuskript bliver til på scenen for øjnene af publikum, som dermed tages med på en musikalsk tidsrejse til det pulserende kunstnermiljø i 1800-tallets København.

Om Musikkorpset

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre fuldtidsprofessionelle orkestre

Prinsens Musikkorps er et messingorkester med slagtøj og består af 16 professionelle musikere. Orkestret har til huse på Skive Kaserne.

Musikkorpset tjener både Kongehuset, Forsvaret og den danske befolkning. Derfor spiller orkestret både ved officielle begivenheder samt egne koncerter for et bredt publikum.

Prinsens Musikkorps er særligt kendt for sin store musikalske spændvidde. Orkestret spiller både stemningsfulde kirkekoncerter og festlige nytårskoncerter og mestrer mange forskellige genrer.

Billetbestilling foregår på Ringkøbing Fjord Teaters hjemmeside

Køb billetter på rfteater@gmail.com eller ring på tlf. 40 43 44 09
Tyk
22 Mar Skuespil

Tyk

Onsdag den 22. marts 2023, kl. 20.
Pris: Entré: Børn/Unge: 100 kr, Gruppe, Børn/Unge: 50-70 kr, Gruppe, Voksen: 125 kr, Løssalg: 150 kr, Seniorer: 100 kr, Særrabat til voksne: 100 kr
Skraldhedevej 8-12, Ringkøbing
Ny dansk dramatik. Aldersgruppe: Fra 15 år. Varighed: 90 min uden pause..

Personen med den tykke krop er ofte doven og lad, dum, fattig, vulgær, ulækker, ikke eftertragtet, altid morsom, altid ensom, en fetisch, en rig og magtliderlig mand, hele symbolet på Vestens grådighed osv.

TYK er en poetisk solo om den tykke krop. Den er baseret på Julie Thalunds dagbog, og udgør et portræt af et tykt menneskes liv og erfaringer i det samfund vi kender, og som ikke-tykke måske ikke helt kender alligevel.

Iscenesættelse: Performancekollektivet Ruby Gamache

Medvirkende: Julie Thalund

Instruktør: Petra Wik
Koreograf: Gunilla Lind
Koncept: Julie Thalund
Koncept: Astrid Hansen Holm
Scenograf: Anna Gammelgaard
Kostumedesigner: Anna Gammelgaard
Syng, Spis og Snak

Onsdag den 12. april 2023, kl. 18.
Pris: Entré: 125 kr
Skraldhedevej 8-12, Ringkøbing
Tilmelding er nødvendig og fristen er den 5. april. At spise, synge og tale sammen er noget, vi alle kan samles om. Det er aktiviteter, som giver plads til møder mellem mennesker og understøtter de brede, rummelige fællesskaber..

Vores højskolelærere er værter og sidder bag klaveret.

Pris 125 kr. pr. person.
Beløbet betales via MobilePay ved ankomst til arrangementet.
Bemærk venligst - der står gratis eller 0,- kr. på billetten dette er kun ift. registrering af antal gæster.

Tilmelding er nødvendig og fristen er den 5. april via Højskolens hjemmeside www.vestjyllandshojskole.dk

Spørgsmål så kontakt venligst:
kontor@vestjyllandshojskole.dk
Damekrop - on tour
10 Maj Dans

Damekrop - on tour

Onsdag den 10. maj 2023, kl. 20.
Skraldhedevej 8-12, Ringkøbing
En billedrig forestilling om kroppen i overgang. Danseteater. Aldersgruppe: Fra 16 år. Varighed: 70 min uden pause..

En billedrig forestilling om kroppen i overgang. Hvad sker der - hvordan er det - hvor er den på vej hen?
Om at miste kontrollen og indse at alt er til låns....
Velkommen til et overophedet univers af kød, fedt, sved, hormoner og følelser.
Koreograf Thomas Eisenhardt og instruktør Kamilla Wargo Brekling skaber sammen med komponist Fredrik Lundin, scenograf Kasper Hansen fra Kaspersophie og de fire performere, en eftertænksom og humoristisk danseperformance om damekroppen

Medvirkende: Helene Kvint, Tomomi Yamauchi, Camilla Stage, Elke Laleman

Koreograf: Thomas Eisenhardt