Team Teatret

Viser 73 events fra/efter 1. dec. 2021

1 Dec Skuespil

Den store nissejagt

Onsdag den 1. december 2021, kl. 14.30, 15.30 & 16.30.
Gadeteater. Aldersgruppe: 3-13 år. Varighed: 20 min uden pause..

Kom med JuleXperterne med på nissejagt i herningCentrets gange, og finde spor og efterladenskaber fra de mange frække, skøre og sjove nisser, der gemmer sig der. Måske får du endda en rigtig nisse at se?
Vi glæder os til at tage alle børn og barnlige sjæle med på en spektakulær og superjulet oplevelsestur rundt i herningCentret fra den 1. til og med den 23. decbember

Medvirkende: Stig Reggelsen Skjold, Line Vejgaard Kjær, Marie Vestergård Jacobsen
2 Dec Skuespil

Den store nissejagt

Torsdag den 2. december 2021, kl. 14.30, 15.30 & 16.30.

3 Dec Skuespil

Den store nissejagt

Fredag den 3. december 2021, kl. 14.30, 15.30 & 16.30.

PAp-kAs
4 Dec Skuespil

PAp-kAs

Lørdag den 4. december 2021, kl. 10 & 12.
Pris: Entré: Børn/Unge: 50 kr, Gruppe, Børn/Unge: 40 kr, Gruppe, Voksen, anden: 40 kr, Løssalg: 180 kr, Særrabat til voksne: 50 kr Køb/bestil billet
Østergade 32, Herning
Teater for børn. Aldersgruppe: ½-5 år. Varighed: 30 min uden pause..

PAp-kAsser er ikke kun pAp-kAsser - de kan skabe verdener! Ro af sted i bølgegang og salt havvind, og oplev en frodig skov af træer vokse frem for øjnene af dig, før den i ét nu forvandles til et nyt landskab. Gem dig i kæmpestore pAp-kAsser, eller byg med bittesmå pAp-kAsseklodser - men hold øje med den drilske legekammerats forsøg på at vælte tårnet!
Med sig selv, hinanden og pAp-kAsser bygger spillerne Anna og Kasper universer på bedste børnelogiske manér, som de sammen med publikum oplever og forstår igennem legens uendelige muligheder. For sådan er den, legen - fantasifuld, forunderlig, og foranderlig. Kun fantasien sætter grænser for, hvor legen kan bevæge sig hen!

Medvirkende: Anna Ur Konoy, Kasper Daugaard Poulsen

Lysdesigner: Morten Ladefoged
4 Dec Skuespil

Den store nissejagt

Lørdag den 4. december 2021, kl. 11, 12 & 13.

5 Dec Skuespil

Den store nissejagt

Søndag den 5. december 2021, kl. 11, 12 & 13.

7 Dec Skuespil

Den store nissejagt

Tirsdag den 7. december 2021, kl. 15.30 & 16.30.

7 Dec Skuespil

W/hole

Tirsdag den 7. december 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: 190 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Østergade 32, Herning
W/hole En cirkus-ekvilibristisk forestilling Fra det mindste hul i en spand, til det dybeste hul i jorden - Med W/hole betrager de to ny-cirkusartister forundret alle huller i hele verden. for huller er livet og huller er døden..

Og huller er overhovedet ingenting - udover gæster i det, der er omkring dem. 25. februar 2021, kl. 19.30 26. februar 2021, kl. 19.30 Varighed 55 min. uden pause. Løssalgspris kr. 190,- inkl. gebyr
8 Dec Skuespil

Den store nissejagt

Onsdag den 8. december 2021, kl. 15.30 & 16.30.

W/hole

Onsdag den 8. december 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: Børn/Unge: 60 kr, Løssalg: 180 kr, Seniorer: 135 kr, Særrabat til voksne: 60 kr Køb/bestil billet
Østergade 32, Herning
Om alle huller i hele verden. Aldersgruppe: Fra 12 år. Varighed: 55 min uden pause..

Huller er skræmmende, og huller er spændende. Huller er muligheder, og nogle huller er helt umulige at at begribe. Der er så mange huller, at vi aldrig når helt til bunds.

W/hole følger de to jonglører Samuel Gustavsson og Petter Wadsten og deres fælles fascination af alle hullerne omkring dem. På lavpraktisk gør-det-selv manèr får det underfundige makkerpar skovle, spande, reb, sand og brædder til at udgøre en hel og hullet jongleringsforestilling. Om alt det, der kun er, fordi noget andet ikke er. I et musikalsk univers af finsk tango og lyden af ingenting minder de to os os om, at for at komme ned, må man sommetider op

Medvirkende: Sameul Gustavsson, Petter Wadsten

Instruktør: Nina Kareis