Søby Brunkulsmuseum

7400 Herning
Åbent: Alle dage fra 1. april til 30. september
Entré: 40 kr.

Et par tusinde brunkulsarbejdere og deres primitive træhuse skabte i 1940'erne et dansk Klondike ved Søby. I dag fremstår brunkulslejerne som et unikt landskab med sandtipper og vindgrave. Fortiden kan genopleves i museet ved Søby Sø, hvor også en del ældre danske spillefilm er optaget

Viser 2 events fra/efter 25. okt. 2021

4 Dec Messe

Jul i den gamle kulby

Lørdag den 4. december 2021, kl. 10-17.
Pris: Entré: 50 kr (Børn under 12 år gratis)
Søby Brunkulsmuseum,
Brunkulsvej 29, Herning
Salg og udstilling af gaver, dekorationer og husflid med mere. Gratis kørsel med hestevogn eller kane. Salg af egen øl, gløgg, kaffe, kakao og æbleskiver. Gode ideer til kalendergaver og julegaver..
5 Dec Messe

Jul i den gamle kulby

Søndag den 5. december 2021, kl. 10-17.
Pris: Entré: 50 kr (Børn under 12 år gratis)
Søby Brunkulsmuseum,
Brunkulsvej 29, Herning