Viser 100 events fra/efter 2. jul. 2022

CrossGym

Onsdag den 3. august 2022, kl. 17.30-18.30.
Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Svendborgvej 3, Ollerup, Vester Skerninge
CrossGym® er funktionel træning, der blandt andet bygger på olympisk vægtløftning, redskabsgymnastik og kredsløbstræning. Det er et sammensat træningskoncept med fart over feltet og høj intensitet i alle øvelser..

Du bruger både din egen krop og forskellige velkendte og alternative træningsredskaber i øvelserne, der er simple og varierede.

Den unikke træningsform er ikke kun for muskelbundter, der kan kaste rundt med bildæk og tunge kettlebells. Det er for alle uanset alder, køn og fysik. Du kæmper kun mod dig selv, og dermed er du sikker på, at modstanden og sværhedsgraden er den helt rigtige.

For at alle får noget ud af træningen, er der plads til max. 24 personer på et hold - tilmelding nedenfor.

Fællesspisning uge 31 - Svinekotelet med krydderurte sauce, kartofler og grønt
3 Aug Andet

Fællesspisning uge 31 - Svinekotelet med krydderurte sauce, kartofler og grønt

Onsdag den 3. august 2022, kl. 18:00.
Pris: Entré: 75 kr
Vrå Højskole, Højskolevej 1, Vrå
Kom og spis med højskolens kursister, hver onsdag hele sommeren. God mad, masser af hygge og rimelige priser. Efterfølgende er du velkommen til at deltage i aftenens arrangement..

TILMELDING PR. EMAIL NØDVENDIG!
Du tilmelder dig og evt. din familie ved at skrive en mail til info@vraahojskole.dk, senest dagen før fællesspisning, kl. 12.

Menuen står denne gang på: Svinekotelet med krydderurte sauce, kartofler og grønt

Konceptet er simpelt:
Duk op kl. 18, tilmeld og tag gerne børn og børnebørn med
Medbring 75,- (50,- for medlemmer af Højskolens Venner)
Vi har lavet noget lækkert mad
Spis sammen med andre
Vi tager opvasken

Efter fællesspisning (kl. 19:00) er der mulighed for at deltage i aftenens foredrag/sangaften/aktivitet sammen med sommerkursisterne på højskolen.
3 Aug Cykeltur

Indoor Cycling

Onsdag den 3. august 2022, kl. 19-20.
Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Svendborgvej 3, Ollerup, Vester Skerninge
Er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere. Alt imens musikken banker dit humør helt op..

Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være.

Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition. Indoor Cycling er mere end almindeligt godt for dit kredsløb. Det giver dig på sigt større lungefunktion og styrker dit hjerte.

Alle vores instruktører har en fuld Indoor Cycling uddannelse og der køres derfor altid teknisk korrekt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Medbring lille håndklæde og vand. Du kan cykle i dine egne cykelsko (Look Delta klamper) eller låne af os. Vi anbefaler at man cykler i short/BIBS med indsyede puder.

4 Aug Cykeltur

Indoor Cycling

Torsdag den 4. august 2022, kl. 18.30-19.30.

Højskolekursus: Absolut Askov
31 Jul Ekskursion

Højskolekursus: Absolut Askov

Søndag den 31. juli til fredag den 5. august 2022, kl. 14:00.
Pris: Entré: 2100 kr
Askov Højskole, Maltvej 1, Vejen
Savner du at gå på højskole - eller kunne du tænke dig at prøve det? Vi har kogt et langt ophold ned til seks dages intensiv højskole med faglig fordybelse, fællesskab, sang, hygge og fest..

Ugen er bygget op omkring faste workshops, fælles aktiviteter og massevis af traditionsrig højskole-hygge.

Kurset er under udarbejdelse. Når kursets program er fastlagt kan du se det her.

Kurset er under udarbejdelse. Når kursets program er fastlagt kan du finde det på vores hjemmeside.

Billetter kan købes via hjemmesiden
9 Aug Cykeltur

Indoor Cycling

Tirsdag den 9. august 2022, kl. 16.45-17.45.

CrossGym

Onsdag den 10. august 2022, kl. 17.30-18.30.

Fællesspisning uge 32 - Tortellini med salat og brød
10 Aug Andet

Fællesspisning uge 32 - Tortellini med salat og brød

Onsdag den 10. august 2022, kl. 18:00.
Pris: Entré: 75 kr
Vrå Højskole, Højskolevej 1, Vrå

TILMELDING PR. EMAIL NØDVENDIG!

Menuen står denne gang på: Tortellini med salat og brød

Konceptet er simpelt:
Duk op kl. 18, tilmeld og tag gerne børn og børnebørn med
Medbring 75,- (50,- for medlemmer af Højskolens Venner)
Vi har lavet noget lækkert mad
Spis sammen med andre
Vi tager opvasken

10 Aug Cykeltur

Indoor Cycling

Onsdag den 10. august 2022, kl. 19-20.

11 Aug Cykeltur

Indoor Cycling

Torsdag den 11. august 2022, kl. 18.30-19.30.