Viser 48 events mellem 1. og 30. dec. 2021

5 Dec Skuespil

Den store nissejagt

Søndag den 5. december 2021, kl. 11, 12 & 13.
Gadeteater. Aldersgruppe: 3-13 år. Varighed: 20 min uden pause..

Kom med JuleXperterne med på nissejagt i herningCentrets gange, og finde spor og efterladenskaber fra de mange frække, skøre og sjove nisser, der gemmer sig der. Måske får du endda en rigtig nisse at se?
Vi glæder os til at tage alle børn og barnlige sjæle med på en spektakulær og superjulet oplevelsestur rundt i herningCentret fra den 1. til og med den 23. decbember

Medvirkende: Stig Reggelsen Skjold, Line Vejgaard Kjær, Marie Vestergård Jacobsen
Forestilling
5 Dec Skuespil

Forestilling "Hvordan har du det?"

Søndag den 5. december 2021, kl. 19.
Pris: Entré: 50 kr
TUSKÆR, Kulinarisk Kunst- og Kulturcenter, Tuskærvej 9, Fjaltring, Lemvig

Hvordan har du det? Er du også forvirret? Bliver du hjemme? Er du sikker? Misunder du dyr, fordi de synes at klare sig uden håb? Hvor kom pengene fra? Hvor høj er du uden sko på? Var der mening med det hele? Hvad nu?

Kom forbi Tuskær hvor skuespiller Mikkel Arndt debriefer Corona-krisen i en sanselig og humoristisk iscenesættelse af de spørgsmål vi stillede og stiller. Har du svar?

Af Sir Grand Lear i samarbejde med:
lyddesigner Daniel Fogh, skuespiller Mikkel Arndt og komponist Martin Ullitsdahl.
Sir Grand Lear er: iscenesætter og scenograf Lea Burrows, kreativ producent Karen Hermansen, scenograf og producent Ingvild Grande.
Konsulenter: Maja Lee Langvad, Jannik Elkær.
Forestillingen er udviklet i samarbejde med Statens Institut for Folkesundhed.
Støttet af: Bikubefonden, Slots- og Kulturstyrelsen, Norsk Kulturråd, Ensomme Gamles Værn,
Udviklingsplatformen, Kultur V.

For voksne. Selve forestillingen er gratis, betaling 50 kr. er for en snack og noget at drikke efter forestillingen.

Tilmelding til contact@sirgrandlear.com eller tilmeldingtuskaer@gmail.com

Den store Nissejagt

Tirsdag den 7. december 2021, kl. 15.30 & 16.30.
Herning Centret, Merkurvej, Herning
JuleXperterne gik i gang med deres undersøgelser af gangene under centret sidste år, men de nåede ikke at blive færdige, før centret blev lukket ned..

Derfor vender de nu tilbage, pakket med spændende udstyr, og du kan komme med. Vær med til at være finde spor og efterladenskaber fra de frække, skøre og sjove nisser. Måske får du endda en rigtig nisse at se?

Den store nissejagt

Tirsdag den 7. december 2021, kl. 15.30 & 16.30.

W/hole

W/hole

Tirsdag den 7. december 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: 190 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Team Teatret, Østergade 32, Herning
W/hole En cirkus-ekvilibristisk forestilling Fra det mindste hul i en spand, til det dybeste hul i jorden - Med W/hole betrager de to ny-cirkusartister forundret alle huller i hele verden. for huller er livet og huller er døden..

Og huller er overhovedet ingenting - udover gæster i det, der er omkring dem. 25. februar 2021, kl. 19.30 26. februar 2021, kl. 19.30 Varighed 55 min. uden pause. Løssalgspris kr. 190,- inkl. gebyr
8 Dec Skuespil

Den store Nissejagt

Onsdag den 8. december 2021, kl. 15.30 & 16.30.

8 Dec Skuespil

Den store nissejagt

Onsdag den 8. december 2021, kl. 15.30 & 16.30.

Den store nissejagt

Torsdag den 9. december 2021, kl. 14.30, 15.30 & 16.30.

Den store Nissejagt

Torsdag den 9. december 2021, kl. 15.30 & 16.30.

Nødeknækkeren

Nødeknækkeren

Torsdag den 9. december 2021, kl. 18.
Pris: Entré Køb/bestil billet
KulturCenter Skive, Skyttevej 12, Skive