Viser 21 events mellem 1. og 30. dec. 2021

15 Dec Natur

Giv en hånd med ved hajfodring i JyllandsAkvariet

Onsdag den 15. december 2021, kl. 13-13.30.
Jyllands Akvariet, Vesterhavsgade 16, Thyborøn
Giv en hånd med til hajfodringen i JyllandsAkvariet. I rørebassinerne kan du på udvalgte dage være med til at fodre både hajer, rokker og fladfisk. Gå på opdagelse i børne-ubåden og tag på ravjagt på vores indendørs sandstrand..

Det rav, du finder, må du selvfølgelig gerne beholde.

Gå ikke glip af vores fødeklinik for hajer - se hajæg og de små babyhajer. Du kan følge deres vej i livet i akvarierne lige fra "fødegang", og "dagpleje" til de svømmer videre ud i de store akvarier

Husk også at deltage i Rita Rokkes skattejagt!
Med skattekortet i hånden kan du gå på opdagelse i akvariet efter skatten. Rokken Rita har været i Jyllandsakvariet i mange år, og nu er hun den eneste, der kender historien om krabbekortet. Besøg akvariet og få Ritas skattekort i receptionen. Med det i hånden kan du navigere rundt i akvariet og søge efter krabberne og deres skat.

Hver måned er der nye, flotte præmier på højkant i Rita's konkurrence. Du deltager ved at aflevere din udfyldte kupon i receptionen. Kontakt: info@jyllandsakvariet.dk / 9783 2808
Ravsafari i Thyborøn
16 Dec Natur

Ravsafari i Thyborøn

Torsdag den 16. december 2021, kl. 14-16.
Jyllands Akvariet, Vesterhavsgade 16, Thyborøn
Ravsafari i Thyborøn - Lær selv at finde rav. Få et frisk sus fra Vesterhavet på vores Ravsafarier - hvor du får gode råd om, hvor, hvordan og hvornår, du bedst finder rav her langs vestkysten..

Hele året rundt arrangerer JyllandsAkvariet Ravsafari til stranden med en guide, hvor du bliver uddannet ravjæger. Vi giver ravgaranti! - finder du ingenting ved stranden, får du selv lov til at finde nogle stykker i de rigtige omgivelser.

Praktisk information:

Varighed: 1,5 - 2 timer

Påklædning: Husk sko, der egner sig til en strandtur. Påklædning efter vejret.

Mødested: Receptionen i JyllandsAkvariet

Hunde: Må gerne medbringes.

Tilmelding: JyllandsAkvariets Aktivitetskalender

Du kan lære at lave dine ravfund til fine personlige smykker på en Ravworkshop i Jyllandsakvariet. Du kan læse mere om Ravworkshops her.

Find inspiration til flere safarier med JyllandsAkvariet

Du kan for eksempel tage med på Fiskepasserens Traktortur, hvor du kan fange småfisk til akvariet, tage på Sælsafari og opleve sælgerne tæt på, Østers og Seafood Safari byder på lækker mad, du selv har været med til at fange og tilberede.

Se mange flere forslag til safarier og oplevelser med JyllandsAkvariet her. . Kontakt: info@jyllandsakvariet.dk / 97832808
18 Dec Natur

Giv en hånd med ved hajfodring i JyllandsAkvariet

Lørdag den 18. december 2021, kl. 13-13.30.

20 Dec Natur

Giv en hånd med ved hajfodring i JyllandsAkvariet

Mandag den 20. december 2021, kl. 13-13.30.

22 Dec Natur

Giv en hånd med ved hajfodring i JyllandsAkvariet

Onsdag den 22. december 2021, kl. 13-13.30.

27 Dec Natur

Giv en hånd med ved hajfodring i JyllandsAkvariet

Mandag den 27. december 2021, kl. 13-13.30.

28 Dec Natur

Østerssafari i Limfjorden

Tirsdag den 28. december 2021, kl. 10-13 & 14-17.
P-plads, Oddesund Kiosk og Bistro, Hovedvejen 6, Thyholm
Østerssafari i Limfjorden - pluk en af verdens bedste råvare! Iført waders tager vi på østersjagt i Limfjordens delikate spisekammer. Hør om Limfjordsøstersens særprægede liv, og hvor de bedste lokaliteter er i den vestlige Limfjord..

Du lærer naturligvis, hvordan du selv fanger dem, hvordan de åbnes, og hvordan du kan tilberede dem.

Efter jagten smager vi dem rå, tilbereder en del af fangsten på kulgrill og får et glas champagne til.

• Varighed: Ca. 3 timer

• Beklædning: Husk tøj efter årstidens vejr og gerne ekstra strømper og bukser hvis du skulle være uheldig og få vand i dine waders

• Mødested: P-pladsen ved Oddesund Kiosk & Bistro ApS, Hovedvejen 6. 7790 Thyholm

29 Dec Natur

Østerssafari i Limfjorden

Onsdag den 29. december 2021, kl. 12-15.

29 Dec Natur

Giv en hånd med ved hajfodring i JyllandsAkvariet

Onsdag den 29. december 2021, kl. 13-13.30.

30 Dec Natur

Østerssafari i Limfjorden

Torsdag den 30. december 2021, kl. 12-15.