Virtuelle eller åbne arrangementer på højskoler

Foredrag, koncerter og events på højskolerne er ofte åbne for alle interesserede.

Dato

Genre

Regioner


Søg i udvalgte genre
Søg i udvalgte regioner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 4 events mellem 28. sep. og 27. okt. 2021

Wond Aros - Barbershop
28 Sep Jazz

Wond Aros - Barbershop

Tirsdag den 28. september 2021, kl. 19.
Pris: Entré: 50 kr
Herning Kirke, Østre Kirkevej 1A, Herning
Danmarks første og eneste barbershopkor synger koncert i kirken denne aften. De vil synge en koncert med swingende barbershopmusik, og koret ledes af Charlotte Rowan, som også er dirigent for Herning Kirkes Drengekor..
Vis kort
Søren Sko & Benjamin Koppel on Cole
30 Sep Jazz

Søren Sko & Benjamin Koppel on Cole

Torsdag den 30. september 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 295 kr plus evt. gebyr Køb/bestil billet
Nørre Vosborg Herregård, Vembvej 35, Vemb
Nat King Cole 100 år..

Når to af dansk musiklivs største profiler slår pjalterne sammen om deres fælles passion for jazzcrooner no #1 Nat King Coles musik, bliver der for alvor pustet nyt liv i de gamle klassikere.

Den danske sanger Søren Sko har, lige siden den efterhånden legendariske duo Sko & Torp debuterede i 1989, været en uundværlig bestanddel af den danske musikscene, centralt placeret som en af landets fineste sangere. Saxofonisten Benjamin Koppel udgav sin debutplade som bare 18-årig i 1993, har siden spillet med alle de største internationale jazzstjerner, udgivet knap 50 plader i eget navn og modtaget et hav af priser og hædersbevis.

Sammen giver de to - med hjælp fra tre af Nordens bedste jazzmusikere - deres helt eget hjertevarme, ærlige og medrivende bud på en stribe af de sange, som jazzhistoriens mest soulfulde crooner, Nat King Cole havde på sit repertoire.

Søren og Benjamin har nøje udvalgt klassikerne - og er også ganske bevidst gået uden om nogle de måske allermest oplagte, allermest fortærskede.

Resultatet er ganske enestående, med Sørens rå og upolerede rockstemme og Benjamins melodiske overskudssaxofon i centrum.

Der inviteres til en vidunderlig indbydende koncert, med ro på, et skævt smil og fuld af flirt. En koncert af format, der rammer lige så bredt og folkeligt, som den kan måle sig på den internationale jazzscene
Vis kort
Frokost jazz med The Dixiland Swingers
9 Okt Jazz

Frokost jazz med The Dixiland Swingers

Lørdag den 9. oktober 2021, kl. 11.
Pris: Entré: Frokost jazz 9 Oktober 120 kr Køb/bestil billet
Ristorante Marco Polo, Torvet 5B, Herning
Frokost jazz incl tapas. The Dixiland Swingers serverer alle de hotte jazz klassikere fra 20'erne og 30'erne tillige med papa bue og Liller..

Her e programmet:

Dørene åbnes kl 11.00

1 sæt jazz. 11.30 til 12.30

Frokost. 12.30 til 13.00 ( Italiensk tapas med brød)

2 sæt jazz. 13.00 til 14.00.

Her efter kan der købes billet til næste frokost jazz
Vis kort
Athletic Progression
12 Okt Jazz

Athletic Progression

Tirsdag den 12. oktober 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 150 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Hvis ikke du vidste, hvor Athletic Progression stammer fra, ville du nok gætte på USAs vestkyst. Men faktisk er de tre artister fra Aarhus..

Athletic Progression er en instrumental trio med rødderne plantet i hiphop og jazz. Med Jonas Cook på keys, Jonathan J. Ludvigsen på trommer og Justo Gambula på bass er bandet over de seneste par år kun blevet stærkere på sin vej mod at erobre Europa med deres musik.

Gruppen, som er blevet sammenlignet med Yussef Kamaal, er rodfæstet i rytme og stil, der kunne minde om J Dilla. Tunge, meditative vibes, der er sindssygt fængende og øjeblikkeligt genkendelige. Og tonerne og rytmerne spilles live, når Athletic Progression indtager scenen. I løbet af et øjeblik skifter de fra en umenneskelig stram, syntetisk elektronisk sound til en slingrende og elegant organisk lyd, som gang på gang beviser, hvor fantastisk de spiller på deres instrumenter.

Siden deres debut i 2016 har Athletic Progression spillet på Reperbahn Festival, Pizza Express i London og ESNS. De har optrådt på dansk tv og radio, og derudover har de spillet hyppigt udsolgte shows i Danmark foran et entusiastisk publikum
Vis kort