Åbne arrangementer på højskoler

Foredrag, koncerter og events på højskolerne er ofte åbne for alle interesserede. Kom med til folkekøkken, fællessang, story slam eller jazzkoncert.

Viser 70 events mellem 24. feb. og 24. mar. 2024

Mor/far/barn gymnastik

Lørdag den 24. februar 2024, kl. 09.45-10.30.
Hammerum Hallen - Hammerum Stadion, Palle Fløes Vej 28, Herning
Til forældre/barn skal vi synge, hoppe, puste, gå på line, trille, kravle og lave rigtig meget gymnastik sammen. Måske har du svært ved at nå at komme hjem fra job på en hverdag?.

Lørdag morgen er de fleste små børn vågne allerede kl. 8.00 og er super friske og klar til at boltre sig - så her er holdet for dig og dit barn, der gerne vil starte weekenden med lidt sved på panden og en god stund sammen.
Holdet deltager ikke i opvisningen.

OBS ingen træning den 16/9 2023.

Motion og Pilates

Mandag den 26. februar 2024, kl. 10-11.
Sportscenter Herning, Holingknuden 3, Herning
Pilates er en blid form for motion, så alle kan være med. Vi varmer op med let konditionstræning. Herefter træner vi hele kroppen igennem, men med særlig fokus på mave og ryg. Det er vigtigt at have stærke muskler her for at føle velvære..

Arrangeret af Herning GF Gymnastikafdeling
Tumbling, piger og drenge, 10-16 år

Mandag den 26. februar 2024, kl. 16.45-18.
Hammerum Hallen - Hammerum Stadion, Palle Fløes Vej 28, Herning
Kan du li' at springe på bane og nørde i baglæns banespring - så er tumbling noget for dig. Gennem træning af teknik, styrke og smidighed kan alle lære at sammensætte de roterende momenter til en springserie udført i konstant fart..

Man skal minimum kunne lave araber-flik med en lille hånd for at deltage på holdet.
Vi ses i vores springcenter, og vi lover fed musik, sved på panden, god stemning og de vildeste spring .
Vi deltager i trænings weekenden på Vesterlund Efterskole. Ekstra opkrævning til dragt kan forekomme.

Arrangeret af Gjellerup Sdr. S. G. & I

Mandag den 26. februar 2024, kl. 19.30-21.
Hammerum Hallen - Hammerum Stadion, Palle Fløes Vej 28, Herning
Er holdet for dig, der stadig gerne vil udfordres gymnastisk og elsker at bevæge dig til lækker musik. Der bliver både tid til hygge, lækker gymnastik og sved på panden. Holdet deltager i 3 opvisninger inkl. After Rep. stævne..

Ekstra udgift til dragt kan forekomme.

Minijunior drenge

Tirsdag den 27. februar 2024, kl. 16-17.15.
Hammerum Hallen - Hammerum Stadion, Palle Fløes Vej 28, Herning
Hej alle friske unge drenge. Så er vi klar til endnu en spændende sæson i Gjellerup Sdr. Hvis du er klar på en sæson fyldt med spring og sjov og går i 4. 5. klasse, så er dette hold lige noget for dig..

Vi skal bruge året på at udvikle dine spring og rytme, som vi skal vise til opvisningerne sidst på sæsonen.
Holdet deltager i januar i weekendtræningen på Vesterlund efterskole.
Vi glæder os til et super godt år med masser af gymnastik og fremragende humør.
Vi ses!

Mor/far/barn tirsdag kl 16.15

Tirsdag den 27. februar 2024, kl. 16.15-16.55.
Hammerum Hallen - Hammerum Stadion, Palle Fløes Vej 28, Herning
Kom og vær med til sjov gymnastik, hvor både små og store kan få sved på panden. Vi skal løbe, hoppe, kravle og trille, og vi skal lege med både små og store redskaber samt bruge vores fantasi. Tag træningstøj på - bare tæer eller gymnastiksko..

Holdet deltager ikke i opvisningen. Som afslutning på sæsonen afholder vi, lørdag d. 24. feb. kl. 10-11 en fælles åben træning for alle Mor/far/barn hold i Gjellerup Sdr. Her kan bedsteforældre og søskende komme, og være med til at træne sammen med os, og se hvad vi har lært gennem hele sæsonen.
Vi glæder os til at se dig :-)

Minijunior piger

Tirsdag den 27. februar 2024, kl. 16.15-17.30.
Hammerum Hallen - Hammerum Stadion, Palle Fløes Vej 28, Herning
Brænder du for rytme gymnastik, og går i 4. 6. klasse? Så er dette hold lige noget for dig. Vi vil bl.a. arbejde med smidighed, redskaber, Hip Hop og en hel masse rytme!.

Vi håber på at se rigtig mange piger, og vi glæder os til at fyre den af til en hel igennem fantastisk sæson med en flot opvisning!
I januar deltager holdet i Vesterlund weekenden, hvor der primært skal øves til opvisningerne i marts .
Ekstra udgift til dragt kan forekomme.

Mor/far/barn tirsdag kl 17.00

Tirsdag den 27. februar 2024, kl. 17-17.40.
Hammerum Hallen - Hammerum Stadion, Palle Fløes Vej 28, Herning

Vi glæder os til at se dig :-)

Spring rytme piger 3. 4. klasse

Onsdag den 28. februar 2024, kl. 16.15-17.45.
Hammerum Hallen - Hammerum Stadion, Palle Fløes Vej 28, Herning
Hej piger - så starter gymnastikken snart igen. Går du i 3. eller 4. klasse og er klar på at lære nye ting i løbet af sæsonen? Så er spring/rytme 3. 4. klasse lige noget for dig. Der er plads til alle..

Det bliver en sæson med massere af spring, rytme, nye venner og sved på panden. Til sidst på sæsonen vil vi vise, hvad vi har lært til forårsopvisningerne i Holing.
Ekstra opkrævning til dragt og en ekstra træningsweekend kan forekomme.
Vi glæder os til at se jer til en fantastisk sæson!

Turbo 1 drenge

Onsdag den 28. februar 2024, kl. 17.15-18.15.
Hammerum Hallen - Hammerum Stadion, Palle Fløes Vej 28, Herning
"Hvad er fedt? Turbo 1!". Er du klar til at lære at stå på hænder, lave kolbøtter, vejrmøller og gymnastik til musik og vildt gang i gymnastiksalen?.

Så skal du komme til Turbo 1 gymnastik - Vi skal lave stærke arme, ben, mave og ryg - og have sved på panden.
Er du klar? DET ER VI!!!

Åbne arrangementer på højskoler - Højskolerne