Virtuelle eller åbne arrangementer på højskoler

Foredrag, koncerter og events på højskolerne er ofte åbne for alle interesserede.

Dato

Genre

Regioner


Søg i udvalgte genre
Søg i udvalgte regioner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 167 events mellem 28. sep. og 27. okt. 2021

Foredrag
28 Sep Foredrag

Foredrag

Tirsdag den 28. september 2021, kl. 10-11.
Krejbjerg Kulturhus, Ginnerupvej 4, Krejbjerg, Spøttrup
Vis kort
Kirkecenter
28 Sep Foredrag

Kirkecenter

Tirsdag den 28. september 2021, kl. 10-12.30.
Sognehuset ved Holstebro Kirke, Kirkestræde 9A, Holstebro
Museumsleder Jytte Nielsen. Thy, natur, kultur og mennesker..
Vis kort
Sognecafé
28 Sep Foredrag

Sognecafé

Tirsdag den 28. september 2021, kl. 14.30-16.30.
Isenvad præstegård, Konfirmandstuen, Bygaden 15, Isenvad, Ikast
Kaffebord, sang og hyggeligt samvær. Carsten Dalgaard der er formand for Grænseforeningen for Herning og Ikast-Brande fortæller om "Genforeningen 1920 og grænseforeningen"..
Vis kort
Højskoleeftermiddag
28 Sep Foredrag

Højskoleeftermiddag

Tirsdag den 28. september 2021, kl. 14.30-16.30.
Lihme Medborgerhus, Ålbækvej 16a, Spøttrup
Karen Blixens "Den udødelige historie". I samarbejde med Lihme Pensionistforening. Kaffe 20, -..
Vis kort
Foredrag med Per Pallesen
28 Sep Foredrag

Foredrag med Per Pallesen

Tirsdag den 28. september 2021, kl. 19.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
RemisenBrande, Kultur- & Konferencecenter, Remisevej 1, Brande
28. september 2021 kl. 19.30. Foredrag med Per Pallesen: "Osse li' på en studs - mit eventyrlige liv"..

Per Pallesen er landskendt som den opblæste tjener Boldt fra Matador eller som Mathiesen med blotterkittel og hinkestensbriller og udødelige ydtryk som "osse li' på en studs" og "what do you have in your tæjsk today". Ligeså kendt er han som den ene halvdel af én af de største succes'er i dansk underholdning Pallesen & Pilmark for slet ikke at tale om Hjørring Revyen, Dansk Naturgas og Nørrebro Teater.

Med over 200 teaterstykker, 75 instruktioner, 70 revyer og 1600 optrædener på tv og i radioen er det svært på kort spalteplads at opsummere, hvad Per Pallesen gennem sin imponerende karriere har oplevet. Men giv Pallesen muligheden for selv at fortælle, så vil han tryllebinde publikum med sit underholdende, tankevækkende og humoristiske foredrag. Her vil Per Pallesen ærligt fortælle om et langt liv i dansk underholdning, hvor han altid har kunne vælge fra øverste hylde, og altid valgt arbejdet til - også på bekostning af familien. Foredraget er et unikt indblik i dansk teater fra Dirch til store musicals, fra Sommer i Tyrol til Mathiesen, og et blik ind bag det røde scenetæppe.

Foredraget byder på masser af fortællinger fra et eventyrligt sceneliv og anekdoter om elskede (og ikke-elskede) skuespiller-kolleger. Der har været flest lyse stunder i Per Pallesens liv, men et langt liv har naturligvis også budt på svære perioder - også det fortæller Pallesen ærligt om. Kontakt: mail@remisenbrande.dk / +45 97 18 09 09
Vis kort
Kirkecafé
29 Sep Foredrag

Kirkecafé

Onsdag den 29. september 2021, kl. 10-12.
Herning Kirkehus, Østre Kirkevej 1, Herning
Vis kort
Caféeftermiddag
29 Sep Foredrag

Caféeftermiddag

Onsdag den 29. september 2021, kl. 14.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Thyholm Kirkecenter, Nørregade 17, Hvidbjerg, Thyholm
Velkommen til caféeftermiddag i Thyholm Kirkecenter. For 20 kroner får du en varm velkomst, kaffebord, fællessang og ikke mindst et spændende foredrag. Arr.: Hvidbjerg-Lyngs-Jegindø Menighedsråd, caféudvalget..
Vis kort
Foredrag i Herning:
29 Sep Foredrag

Foredrag i Herning: "Glade Børn og Voksne"

Onsdag den 29. september 2021, kl. 19-21.30.
Pris: Entré: 300 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Huset No7, Nørregade 7A, Herning
Foredraget, der giver konkrete værktøjer: Sådan sikrer du dig et godt liv og dit barn en god opvækst. Samtidig får du teknikker til at få det overskud og den energi, det kræver..

Sådan sikrer du dig selv et godt liv og dit barn den bedst mulige opvækst

Du får konkrete værktøjer og idéer til, hvad du kan gøre for at styrke dit barn og skabe en god og tryg hverdag og opvækst. Alle børn har fortjent en god barndom. Samtidig får du meget konkrete teknikker til selv at få det overskud og den energi, som er en forudsætning for at give dit barn en barndom fyldt med glæde.
Hvad du ønsker, skal du få.
Hvad ville du ønske for dit barn og dig selv? Mere glæde, mere selvværd, mere selvtillid, mere ro, mere trivsel, mere..? Du får idéer og metoder til det hele.

Den perfekte forælder?
Som forældre gør vi altid det bedste, vi kan for vores børn. Men det er bare ikke hver eneste dag året rundt, vi har lige meget overskud og energi til vores børn. Derfor er det nogle gange nemmere end andre. Nogle gange lader vi os styre af omstændighederne, andre gange er det os, der styrer verden.
Skilsmisse, arbejde, arbejdsløshed, vrede, irritation, ulykker - ja, listen over alt det, der påvirker os i negativ retning, er lang - og så er overskuddet til den "perfekte" børneopdragelse måske ikke så stort, som vi ville ønske. Oveni er der alle de påvirkninger, dit barn bliver udsat for fra andre børn og voksne.
Lykke, trivsel, glæde, kærlighed - heldigvis er der også rigtig meget godt. Lær på dette foredrag at styrke det gode og tackle det mindre gode.

Hvad handler foredraget om?
Først og fremmest handler det om alle de helt almindelige udfordringer, som forældre og børn oplever, men derudover berøres emner som f.eks. mobning, stressede morgener, hyperaktivitet, manglende koncentration, selvværd, selvtillid, trivsel generelt, sensitivitet, skoleproblemer, de stille piger og drenge, selvopfyldende profetier, betingede reflekser, teenageproblemer, sengetidsproblemer og forældrerollen.

Hvem henvender foredraget sig til?
Foredraget er designet til at styrke dig og din familie, uanset om du er i kernefamilie eller er eneforsørger eller weekend forælder. Foredraget er først og fremmest for forældre, men alle andre er også velkomne.
OBS! Foredraget er kun for voksne og ikke for børn.

Hvem er jeg
Som en af Danmarks mest brugte foredragsholdere har jeg i over 25 år undervist i dansk erhvervsliv for mere end 250.000 danskere. De sidste 7 år har jeg indgående beskæftiget mig med børns selvværd, selvtillid og trivsel. Mine Cd'er for børn er indtil videre oversat til 9 sprog og bruges først og fremmest af helt almindelige forældre, men også med stor succes af børnepsykiatere, børnepsykologer, lærere, pædagoger, sundhedsplejersker, læger og andre fagpersoner i hele verden. Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske med en videregående uddannelse fra Århus Universitet i pædagogik. Jeg er far til 3 voksne børn. Jeg har i 3 år boet i Californien, men er for en periode flyttet tilbage til Danmark. Du har derfor nu mulighed for at høre om mine erfaringer og viden om at skabe optimale vilkår for dig selv og for dit barns opvækst. Foredraget har tidligere været holdt kun med fokus på børnene, men er nu udvidet med ½ time til at omfatte både børn og voksne
Vis kort
Foredrag med Dorthe Nors på Bovbjerg Fyr
29 Sep Foredrag

Foredrag med Dorthe Nors på Bovbjerg Fyr

Onsdag den 29. september 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: 75 kr
Bovbjerg Fyr, Fyrvej 27, Ferring, Lemvig
Dorthe Nors tog et år ud af sit travle rejseliv som international forfatter og kørte op og ned langs kysten fra Skagen til Den Helder i Holland for at skrive om landskab, erindring og identitet på en af klodens farligste og smukkeste kystlinjer..

Det blev til værket "En linje i verden". Borgen består af litterære essays og personlige fortællinger om tid, historie og tilhørsforhold samt fotos af Henrik Saxgren. I foredraget fortæller Dorthe Nors om arbejdet med bogen, temaet i forfatterskabet og forholdet mellem den geografi ,hun selv bor i, og den store verden hun skriver og arbejder i.

Entre 75 kr inkl kaffe og kage.

Tilmelding: bovbjergfyr@ferringby.dk eller 2711 7606
Vis kort
Lindy Aldahl - foredrag
29 Sep Foredrag

Lindy Aldahl - foredrag

Onsdag den 29. september 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 200 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
RemisenBrande, Kultur- & Konferencecenter, Remisevej 1, Brande
Oplev Lindy Aldahl - kendt fra DR udsendelsen 'Rigtige Mænd'!.

NY DATO // foredraget med Lindy Aldahl er udsat fra d. 4. marts til onsdag d. 29. september kl. 20.00. Alle billetter er gyldige på den nye dato.

OPLEV LINDY ALDAHL - KENDT FRA DR UDSENDELSEN 'RIGTIGE MÆND'!

HUSK LIGE HYGGEN!

Det skræmmende ved diverse kure kan for mange være, at de får det indtryk, at de skal give slip på alle de ting, som de allerbedst kan lide: søde kager, en slapper på sofaen, fed mad og en iskold øl. I foredraget vil Lindy Aldahl gøre op med den tankegang, men han leverer det med en masse humor og sjov, så tilhørerne først og fremmest er garanteret en stor portion af gode grin undervejs.

Lindy Aldahl ved fra egen person, hvor tiltrækkende en usund livsstil med smøger og lidt for god mad kan være. Derfor skal du ikke forvente, at han giver råd med en løftet pegefinger, men han fortæller derimod, hvordan du kan kombinere det bedste fra begge verdener i din livsstil.

Foredraget vil tage udgangspunkt i Lindys egen bog "Husk lige hyggen" (2018), hvor han fortæller om sin livsstilsændring. Forandringen har betydet, at han har fået det bedre i sin krop, hans humør er blevet markant bedre, og han er blevet den far for sine børn, som han nu er stolt af.

Her bliver du ikke skræmt væk for en sundere livsstil. Bliv derimod inspireret til at få lidt flere grøntsager på tallerkenen og få brugt løbeskoene lige det ekstra. Det kan alt sammen gøres, uden at du absolut skal sige farvel til de ting, som du normalt vil kalde "forbudt"
Vis kort