Viser 74 events mellem 2. og 31. jul. 2022

Brætspil på biblioteket

Brætspil på biblioteket

Lørdag den 2. juli 2022, kl. 10-13.30.
Holstebro Bibliotek, Kirkestræde 13, Holstebro
Du kan spille brætspil sammen med familie eller venner på biblioteket..

Her kan I prøve bibliotekets store samling af brætspil, som byder på et bredt udvalg af blandt andet strategi-, quiz- og familiespil.

Spilsamlingen indeholder både de kendte klassikere, men også spil fra specialforretninger, som giver en anderledes spiloplevelse.

Læs mere i Facebookgruppen: 'Brætspil i Holstebro og omegn'.

Se bibliotekets store samling af brætspil her.

Alle er velkomne.
Brætspil, warhammer og figurmaling

Brætspil, warhammer og figurmaling

Lørdag den 2. juli 2022, kl. 10-16.
Pris: Entré: 00 kr
Ikast-Brande Bibliotek, Grønnegade 25, Ikast
Kalder alle fantasyinteresserede drenge og piger. Hent billet og kig ind på Ikast bibliotek..

Prøv spændende brætspil, mal en rollespilsfigurer, se slag blive udkæmpet og bliv klog på hvad 'Warhammer' er.
Entréen er fri, alle får får deres malede figur med hjem.
Alle kan være med - Arrangementet laves i samarbejde med 'Next Level Games' og 'Projekt Nexus'.

Husk billet
Landsskuet 2022

Landsskuet 2022

Torsdag den 30. juni til lørdag den 2. juli 2022, kl. 09-17.
MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, Herning
TORSDAG 30. JUNI 2022 - LØRDAG 2. JULI 2022. Over tre dage samler Landsskuet i Herning 2.500 dyr og er dermed Nordeuropas største dyrskue og det eneste dyrskue i Danmark, hvor dyrene kommer fra hele landet..

Med de allerbedste kreaturer, heste, får, geder, kaniner, fjerkræ og katte er dyreudstillingen både for professionelle avlere, hobbyavlere og folk fra byen; der sætter pris på husdyr og den helt specielle stemning, der råder på Landsskuepladsen.

De tre dage byder på et væld af aktiviteter, udstillinger og konkurrencer. Publikum kan blandt andet se frem til at opleve fødevareudstillingen 'Fødevarer i naturen'. I det nye fødevareområde byder Landsskuet traditionen tro på en masse oplevelser og smagsprøver på danske fødevarer. I forlængelse af fødevareudstillingen kan publikum gå på opdagelse i Landsskuets 'Have- og Naturudstilling', der byder på inspirerende have-miljøer for de haveinteresserede, en fredfyldt oase samt en lang række friluftsaktiviteter, hvor blandt andet jægere viser, hvordan de parterer et stykke vildt, mens Natur & Ungdom inviterer børn til at lave mad over bål eller fange smådyr i vandhullet. I området 'Heste for Alle' er der hesteaktiviteter samt spring- og dressur-konkurrencer, shows og opvisning.

Med op til 300 udstillere af maskiner og produkter, der er fordelt på stande over hele Landsskuepladsen og i Hal Q, er Landsskuet også en af Nordeuropas største landbrugs- og fritidsudstillinger. Udstillerne henvender sig både til den professionelle landmand, fritidslandbrug og folk, der bor på landet eller blot nyder haven og det udendørs liv. Udstillingen er domineret af malke- og kødkvæg, heste, får og geder, men har også konkurrencer for kaniner, fjerkræ og katte, og på Landsskuets barselsgang i stald 20 kan man møde nyudklækkede kyllinger, pattegrise og klappekalve. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26
Sommerkirkekaffe
3 Jul Andet

Sommerkirkekaffe

Søndag den 3. juli 2022, kl. 11.30-13.
Sandgårdsparken 15, Isenvad, Sandgårdsparken 15, Isenvad, Ikast
Tag kaffekurven med til fælles kirkekaffe i det fri - i Brittas have, Sandgårdsparken 15, Isenvad. Husk noget at sidde på..
Formel 1 2022: Englands Grand Prix
3 Jul Andet

Formel 1 2022: Englands Grand Prix

Søndag den 3. juli 2022, kl. 15.30.
Pris: Entré: 120 kr Køb/bestil billet
BIG Bio Holstebro, Enghaven 17, Holstebro
Formel 1 på det store lærred!!! Se med i biografen, når vi viser LIVE Grand Prix fra England. De rød-hvide følelser er endnu engang i højsædet: Kan Magnussen skabe et flot resultat i Haas-raceren?.
Postkortværksted

Postkortværksted

Mandag den 27. juni til søndag den 3. juli 2022
Biblioteket i Aulum, Markedspladsen 2, Aulum
Hvem skal finde en sommerhilsen fra dig i sin postkasse?.

Send en personlig sommerhilsen fra biblioteket!

Hvem skal finde en sommerhilsen fra dig i sin postkasse? Kom på biblioteket og farvelæg et postkort, så du kan skrive en personlig hilsen - måske med hjælp fra far eller mor. Postkortet kan du bagefter lægge i postkassen, så det kommer frem til én, du holder af
Mandags-morgenkaffe
4 Jul Andet

Mandags-morgenkaffe

Mandag den 4. juli 2022, kl. 10-11.30.
Den gamle Bank, Skivevej 5, Roslev
Kirken inviterer, sammen med Dagli Brugsen Selde og Selde Pensionist- og venneforening, indenfor til fælles, hyggelig morgenkaffe. Alle er velkomne!.
Morgensang

Morgensang

Tirsdag den 5. juli 2022, kl. 09-10.
Gjellerup Kirke, Kirkebyvej 1, Gjellerup, Herning
Kirkegårdskaffe

Kirkegårdskaffe

Tirsdag den 5. juli 2022, kl. 10-11.30.
Krejbjerg Kirke, Ginnerupvej 5C, Krejbjerg, Spøttrup
Krea værksted

Krea værksted

Tirsdag den 5. juli 2022, kl. 10-12.
Hovedbiblioteket, Østergade 25, Skive
Kom til Krea Værksted i børnenes sommerferie, og slip kreativiteten og fantasien løs. Børnebibliotekets egen krea-queen er klar med spændende og sjove kreative ideer til ting du selv kan lave. Alder: Fra ca. 5 år. Pris: Gratis..

Der er ingen tilmelding, bare mød op