Viser 132 events mellem 29. jul. og 27. aug. 2021

Morgensang med Møllehave

Morgensang med Møllehave

Torsdag den 29. juli 2021, kl. 09-10.
Gjellerup Kirke, Kirkebyvej 1, Gjellerup, Herning
Guidet tur med Brande By-guider
31 Jul Andet

Guidet tur med Brande By-guider

Lørdag den 31. juli 2021, kl. 11.
Store Torv, Torvet, Brande
Guidede ture til Brandes seværdigheder Brande er rig på gavlmalerier og skulpturer og emmer af kultur, natur og historie. I sommerperioden er der hver lørdag gratis rundvisning kl. 11 - mød blot op på Torvet. En guidet tur varer ca 1,5 -2 timer, ca 2 km..
Superpull i Brande 2021

Superpull i Brande 2021

Mandag den 19. til lørdag den 31. juli 2021
Pris: Entré: 75-500 kr Køb/bestil billet
Brande Pulling Arena, Frihedevej 4, Brande
Fredag den 30. og lørdag den 31. afholdes Superpull i Brande med besøg af udenlandske traktorer. Der vil løbende komme mere information på www.tractorpulling.dk: http://www.tractorpullingdk/..

Fredag aften starter arrangementet klokken 17.00 og vi forventer at være færdige omkring klokken 21.00, der vil blive kørt superstandard klasse 0-5 samt en DM afdeling af Mini modifie

Lørdag startert arrangementet klokken 15.00 der køres en fuld DM med gæstekører fra de øvige lande i Europa som har ulighed for at komme til Danmark på trods af corona

Der vil være et begrænset antal campingpladser (150 i alt) som også skal bookes på samme åde som billetter til de to dage
Kirkekaffe
1 Aug Andet

Kirkekaffe

Søndag den 1. august 2021, kl. 11.30-12.30.
Sct. Johannes Kirke, Fredhøj Allé 2, Herning
Sommer som i gamle dage
1 Aug Andet

Sommer som i gamle dage

Søndag den 1. august 2021, kl. 13-16.
Klosterlund Museum, Museum Midtjylland, Kragelundvej 6 A, Engesvang
Oplev hvordan arbejdet med tørv foregik på bedstemor og bedstefars tid og prøv kræfter med gamle håndværk!.

Vi sætter gang i det gamle, hestetrukne tørveværk og genskaber arbejdsgangene fra dengang Klosterlund var centrum for én af egnens store tørvefabrikker i første halvdel af 1900-tallet. Vores frivillige har også bygget en rekonstruktion af en tørvemaskine på skinner og med motor!

Børnene kan træde ind i rollen som børnearbejder på Klosterlund for 100 år siden. Faktisk var børnene dengang ofte hurtigere til arbejdet med at "rejse tørv" end de voksne. Kom og se, om det stadig er tilfældet, når både børn og voksne kan konkurrere indenfor tørveindustriens opgaver.

Der vil også være lejlighed til at prøve kræfter med gammeldags håndværk som smedning, keramik, rebslagning eller forskellige gamle håndarbejdsteknikker. Det vil være forskelligt fra dag til dag, hvad man kan prøve.

Måske får I også lyst til at lege nogle af vores sjove gamle lege eller tage en tur på stylter eller "fler-mands-ski". På udvalgte dage kan du også få en tur i museets hestevogn.

Arrangementet foregår udendørs, og der er overdækkede madpakkehuse, hvor medbragt mad kan nydes. Museet har også en lille café, hvor der kan købes kaffe, kage, sodavand, pølsehorn og is.

Husk coronapas til alle over 15 år, hvis I vil besøge vores indendørs udstillinger. Mundbind er ikke påkrævet.

Sommer som i gamle dage finder sted d. 27. og 28. juli samt 1., 3., 4., og 8. august, kl. 13-16
Hoppeland v. Bjarnes Fisk

Hoppeland v. Bjarnes Fisk

Mandag den 28. juni til søndag den 1. august 2021, kl. 09.30.
Lemvig, Lemvig By, Lemvig
Sjov og spas for alle børn udfolder sig på Lemvig havn. Her er en kæmpe sandkasse og masser af hoppeborge at boltre sig i. Det hele er ganske gratis og kan nydes af hele familien..
Genbrugsmarked

Genbrugsmarked

Mandag den 2. august 2021, kl. 10-17.
Lemvig Havn, Havnegade, Lemvig
Havnen og midtbyen i Lemvig summer af et kæmpe Genbrugsmarked. Du kan købe alt fra gamle legesager, til lækre antikviteter og gammelt guld hos de mellem 50-150 boder, der hver uge gæster Lemvig. Husk at tage dig tid til en is eller frokost på havnen..
Erleben Sie Die Festung Thyborøn - Kun På Tysk

Erleben Sie Die Festung Thyborøn - Kun På Tysk

Mandag den 2. august 2021, kl. 13.30-15.30.
Kystcentret, Kystcentervej 3, Thyborøn
Mandagsklubben

Mandagsklubben

Mandag den 2. august 2021, kl. 14-15.
Stjernhjelm, Kabbelvej 1, Lemvig
Ferielæsningen til børnene pakker børnebibliotekaren

Ferielæsningen til børnene pakker børnebibliotekaren

Mandag den 17. maj til mandag den 2. august 2021, kl. 10.
Brande Bibliotek, Ole Bendix Vej 7, Brande
Så er det blevet lysere tider, restriktionerne lempes og dagene er blevet længere og snart er det ferietid..

Ferietiden er tid til masser af oplevelser, både ude og hjemme. En ting der ikke kan undværes, lige meget om solen skinner eller vejret kun giver lyst til indendørs oplevelser, det er en en god bog.

Er der ikke tid til at komme på biblioteket, eller er der bare lyst til at blive præsenteret for spændende og overraskende læseoplevelser, så kan der bestilles en feriepose til at tage med i sommerhuset, teltet eller bare til at hygge sig med derhjemme.

Alt hvad der skal til, er at der udfyldes et skema med barnets/børnenes interesser. Når skemaet er modtaget pakker biblioteket en pose med 10 forslag til læsning/underholdning.

Skemaet findes her på siden og kan udfyldes her og mailes eller hentes i papirform på Brande eller Ikast Bibliotek.

Mail skemaet til biblioteket en uge før posen ønskes afhentet, så finder bibliotekaren en varieret pose herligheder.

Posen kan bestilles til afhentning i Ikast i hele sommeren.

I Brande kan poserne kun bestilles til og med uge 25, hvor Brande bibliotek påbegynder den store flytning til nye lokaler i det nye skole/kulturhus Artium. Herefter skal ferieposer hentes i Ikast

Husk at være registreret som biblioteksbruger når posen bestilles, ellers læs mere i dette link: https://www.ikast-brandebibliotek.dk/laanerkort