Viser 52 events mellem 23. okt. og 21. nov. 2021

Skydning riffel og pistol

Søndag den 24. oktober 2021, kl. 09.30-12.
Hem Hallen, Rudemøllevej 3 Hem, Skive
Møder op i klubben og henvender sig ved skydeleder, som guider jer igennem forløbet. Der skal medbringes gyldig legitimation, som opbevares ved skydeleder, under sktdning. Arrangeret af Hem skytteforening af 1869..
AquaFitness

Mandag den 25. oktober 2021, kl. 19-19.30.
Snejbjerg Svømmehal, Skolesvinget 3, Herning
Er en sjov og effektiv måde at træne på, og du behøver ikke at være vant til at svømme eller træne i vand for at deltage - men det er dog en fordel at være fortrolig med vand..

Vandet giver ekstra bevægelsesmuligheder, og vi kommer omkring både store og små muskelgrupper.

Aquafitness er en skånsom men effektiv træning, uden belastninger i knogler, led eller muskler. Du kan altså fint mere med, uanset om du er vant til at træne, har diverse skavanker eller lider af overvægt - her træner alle nemlig på lige vilkår.

Husk badetøj/håndklæde og godt humør, så sørger vi for resten!

Skydning riffel og pistol

Onsdag den 27. oktober 2021, kl. 18.30-21.30.
Hem Hallen, Rudemøllevej 3 Hem, Skive
Man møder op i åbningstiden og henvender sig til skydeleren, så vil man blive guidet igennem derfra. Der skal medbringes gyldig legitimation, som opbevares ved skydeleder under skydning. Man behøver ikke kende noget til våben, inden man kommer..

Arrangeret af Hem skytteforening af 1869
Skydning for børn

Torsdag den 28. oktober 2021, kl. 18-19.
Mejrup Skole, Mejrup Kirkevej 3, Holstebro
Kom som du er. Arrangeret af Mejrup Skytteforening..
Junior Rescue II

Torsdag den 28. oktober 2021, kl. 18.30-19.15.
Snejbjerg Svømmehal, Skolesvinget 3, Herning
Junior Rescue er for 10-14 årige vandhunde, som gerne vil give den en ekstra skalle, enten som ekstra træning sammen med et andet svømmehold , eller som selvstændig træning..

Du skal være uafhængig af hjælpemidler, samt være forberedt på, at vi træner livredningfærdigheder, herunder dyk og bjærgning. Du kan snuse til indholdet her:

Livreddertræning

Torsdag den 28. oktober 2021, kl. 19.30-21.
Snejbjerg Svømmehal, Skolesvinget 3, Herning
Har du lyst til at prøve kræfter med livredning? Så har vi tilbuddet til dig!.

I vores livreddertræning træne vi primært mod, at kunne aflægge en bassinlivredderprøve, men her også plads til dig, som gerne bare vil prøve kræfter med livredning, eller måske træne nogle konkurrence discipliner indenfor livredningen.

Vore instruktører står klar til at tage godt i mod dig, og klæde dig godt på, hvad enten dit mål er at aflægge prøve, eller blot skubbe nogle grænser indenfor livredning.

Skydning riffel og pistol

Søndag den 31. oktober 2021, kl. 09.30-12.
Build & Burn

Torsdag den 2. september til tirsdag den 2. november 2021, 16 kursusdage kl. 16.
Pris: Entré: 2100 kr Klik her for at tilmelde dig
Bornholmsvej 10, Bornholmsvej 10, Herning
Underviser: Pernille Kjellstrøm. Vil du have det maximale ud af din træning på kortest tid? Vil du træne korrekt i forhold til at blive tonet og strammet op? Vil du gøre det med korrekt teknik og have det sjovt samtidig?.

Træningerne på BUILD&BURNforegår udfranye og velkendte programmer. Men fælles fortræningen bliver, at vi styrker din krop med en bred variation af tungt, eksplosivt arbejde og så nogle højintense intervaller. Altsammen for at give dig mulighed for at få en lavere fedt procent og en formet krop. Du vil også få inspiration til ny hjemmetræning. Holdet her erikke en bootcamp med personlig træning oghjælp med din kost. Men vi vil sparre med hinanden om optimering af dagligdagen, sådu når i mål. Hvis du gerne vil have personlig træning og kostvejledning med i forløbet,anbefaler jeg, at du starter med en BootcampEksklusiv før, du tilmelder dig dette hold. Hold 321280bå
Skydning riffel og pistol

Onsdag den 3. november 2021, kl. 18.30-21.30.

Arrangeret af Hem skytteforening af 1869
Skydning for børn

Torsdag den 4. november 2021, kl. 18-19.
Mejrup Skole, Mejrup Kirkevej 3, Holstebro
Kom som du er. Arrangeret af Mejrup Skytteforening..