Studiekredset er et aktivitet i vores nystartet Regenerativt Jordbrug Community og formålet er at samle en gruppe nysgerrige, mennesker, som har lyst til at udforske og fordybe vores forståelse af regenerativt landbrug..
Fjerde gang nærmer sig - 7. februar 2023 kl 17.30-21.00
I januar fortalte Sarah Hellebek, medstifter af
Den Regenerative Jordbrugsskole mma på en mere meta plan om, hvordan dansk jordbrug kan udvikles i en mere regenerativ retning. Denne gang snakker vi om afsætningskanaler, når vi får besøg af
Grønt Marked og evt Linne fra
Mosegården, som afsætter deres grøntsager med en CSA abonnementsordning.
Programmet er:17.30 Velkomst og intro
17.45 Grønt Marked og Linne fortæller
19.00 Middag af regenerative produkter
Under middagen og bagefter er der tid til uformel snak.
20.00 er der spørgsmål og opsamling
21.00 afslutter vi.
Oplægget er på dansk og engelsk
Vil du være med til madlavning denne gang? Så send en mail til kimmuhlhahn@gmail.com og gina@heirloomfoodproject.com seneste den 2. februar, så vi kan lave en madplan.
Fælles Ressource ListVores
fælles ressource list, hvor man kan finde info om, hvor at købe regenerative produkter, vokser. Måske kender du et sted, der skal skrives på? Der findes også en liste af ressourcer til læsning/uddannelse (som en anden tab i samme dokument), hvor man kan lære mere. Meningen er at alle har lov til at tilføj produkter/ressourcer-og sammen, skaber vi en brugbar dokument.
Et link til listen findes også nu på hjemmesiden:
https://slowfood.dk/communities/.
Husk at sætte kryds i kalenderen for den sidste planlagte gang, hvor vi også skal snakke om, hvad vi gør fremover:
Vi håber at vi ses den 7. februar.
Studiekredset er et aktivitet i vores nystartet Regenerativt Jordbrug Community og formålet er at samle en gruppe nysgerrige, mennesker, som har lyst til at udforske og fordybe vores forståelse af regenerativt landbrug, herunder hvordan vi kan tænke på dets rolle i en klimavenlig kost.
Vi møder fem aftener i efterår og vinter i København for at høre fra/snakke med eksperter og blive klogere forbrugere.
Hver gang spiser vi middag, som er lavet med regenerative produkter.
Vær med til én, eller vær med til alle.
Vi glæder os til at se jer!
bedste hilsener
Kim og Gina
Slow Food i Danmark
https://slowfood.dk/