Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Åbne arrangementer på højskoler

Foredrag, koncerter og events på højskolerne er ofte åbne for alle interesserede.

Dato

Genre

Regioner


Søg i udvalgte genre
Søg i udvalgte regioner
  • Vælg alt Nulstil
Engelsholm Højskole

Engelsholm Højskole

Engelsholmvej 6, Nørup
7182 Bredsten
Tlf: 7588 3555 Fax: 7588 3650
Hjemmeside

Engelsholm Kunst- og Musikhøjskole er en højskole med kreative, musiske og kunstneriske eksperimenter fra morgen til aften. Højskolen ligger på Engelsholm Slot, der blev bygget i 1592-93. Karakteristisk for Engelsholm Slot er de løgformede kuppelspir på både hovedbygningen og på kirken ved søens anden sideViser 1 event fra/efter 14. dec. 2017

29 Aug Rock/Pop

Engelsholmkoncerten

Ons. d. 29. august 2018, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 250)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Engelsholm Højskole,
Engelsholmvej 6, Nørup, Bredsten
Det er med stolthed og glædesfuld forventning når vi (Mads Langer og Engelsholm Højskole) blænder op for en årlig All Star koncert i den romantiske park ved Engelsholm Slot. Fra kl. 17.00 kan man købe delikatesser og drikkevarer fra lokale leverandører..

Ideen om at skabe en unik koncert, hvor artisterne møder ind et par dage før for at øve med "husorkestret", opstod i 2015 i forbindelse med fejringen af skolens 75-års jubilæum.

"Det skulle være noget andet en det, man kan høre på et hav af festivaler og open air arrangementer landet over" beretter initiativtager og forstander Jakob Bonderup. "Engelsholms særlige kreative energi og tiltrækning på den kreative elite gør, at det dels føles rigtigt, at bringe kunstnerne ud over deres komfortzone, men også at de overhovedet indvilger i at gøre det. Det kunne formodentlig ikke lade sig gøre ret mange andre steder end lige her" fortsætter Jakob Bonderup.

Mads Langer der første år var inviteret som solist, men også sammen med sit faste band påtog sig det musikalske lederskab på koncerten, har siden også sat sig i førersædet i forhold til at sammensætte programmet sammen med Jakob Bonderup.

Så alt i alt er der lagt op til noget ganske særligt på Engelsholm, hvor der også vil bliver projiceret grafik op på slottets facade af VJs, der bl.a. er uddannet på Engelsholms VJ linje.
En aften, en koncert, en enestående oplevelse.

For yderligere info:

Jakob Bonderup: jakob@engelsholm.dk +45 2040 8898
Vis kort