Åbne arrangementer på højskoler

Foredrag, koncerter og events på højskolerne er ofte åbne for alle interesserede. Kom med til folkekøkken, fællessang, story slam eller jazzkoncert.

Dato

Genre

Regioner


Søg i udvalgte genre
Søg i udvalgte regioner
  • Vælg alt Nulstil
Jyske Bank Boxen

Jyske Bank Boxen

Kaj Zartowsvej 7
7400 Herning
Tlf: 9926 9999
Hjemmeside

Jyske Bank Boxen er en multiarena, der ligger ved Herning og ejes af MCH. Arenaen blev indviet 20. oktober 2010 ved en udsolgt koncert med Lady Gaga



Viser 19 events fra/efter 19. mar. 2024

Børste Show
23 Mar For børn

Børste Show

Lørdag den 23. marts 2024, kl. 10.
Pris: Entré: 150 kr Køb/bestil billet
Jyske Bank Boxen,
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Minisjangs store stjerne optræder med et helt nyt show! Minisjangs populære stjerne Børste er klar til at fortrylle publikum med et helt nyt og spændende show!.

Den 23. marts 2024 kl. 10 vil Boxen blive forvandlet til en stor fest, når Børste indtager scenen med et sprudlende og energisk show, der vil begejstre de yngste medlemmer af publikummet.
Børnene vil blive trukket ind i Minisjang Universet med de populære sange som "Hjulene på bussen", "Borte-Tit" og "Omvendt dag", der vil skabe genklang i alles hjerter og få børnene til at synge med af fuld hals.
Børste og hans nye ven optræder sammen og vil inddrage publikum i showet, hvor børnene vil få rig mulighed for at danse med og deltage aktivt i forestillingen.
I løbet af de seneste år er pindsvinet Børste blevet en velkendt personlighed for utallige børn, takket være sine søde og sjove programmer på DR's Minisjang-kanal og de hitlister-toppende musiknumre på streamingtjenesterne. Selvom showet primært er designet til børn i alderen 1-5 år, forventes det, at ældre børn også vil finde stor fornøjelse og underholdning i Børstes energi og sjove forestilling.

MGP MEGA SHOW kommer igen til Herning
Børnene får en festlig og farverig lørdag med masser af musik og sjov, når de otte talentfulde finalister fra MGP 2024 samles til en spektakulær genforening i Jyske Bank Boxen en måned efter den store TV-begivenhed. Hele arrangementet bliver smukt styret af erfarne værter, der med masser af charme og glimt i øjet sørger for, at stemningen er i top, og festen er i gang. Der vil være en tæt forbindelse mellem værterne og kunstnerne, hvilket garanterer et show i særklasse og skaber den perfekte atmosfære for en uforglemmelig dag for hele familien.
Glæd jer til en overdådig oplevelse, hvor alt er planlagt ned til mindste detalje: Fantastisk lyd, fortryllende lys, imponerende dansetrin og visuelle effekter, der til sammen skaber den perfekte ramme om de unge stjerners optræden. Med opbakning fra et fyldt Jyske Bank Boxen, der bidrager til den særlige MGP-stemning, vil denne begivenhed uden tvivl blive endnu en mindeværdig succes, når showet fra marts 2023 gentages
Vis kort
Syng og dans med Børste
23 Mar For børn

Syng og dans med Børste

Lørdag den 23. marts 2024, kl. 10.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Jyske Bank Boxen,
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Lørdag 23. marts 2024 kl. 10.00. Glæd familiens yngste børn med en fortryllende formiddag i Jyske Bank Boxen med Minisjangs populære stjerne Børste, der er klar med et spændende show..

Lørdag 23. marts kl. 10 vil multiarenaen blive forvandlet til en farverig fest for de mindste børn, når Børste indtager scenen med et sprudlende og energisk show

Under showet 'Syng og dans med Børste' vil de yngste medlemmer af publikummet blive trukket ind i det magiske Minisjang-univers med de populære sange såsom "Hjulene på bussen", "Borte-Tit" og "Omvendt dag", der vil få børnene til at synge med af fuld hals.

Populær underholdning for familiens yngste
I løbet af de seneste år er pindsvinet Børste blevet en velkendt personlighed for utallige børn, takket være sine søde og sjove programmer på DR's Minisjang-kanal og de hitlister-toppende musiknumre på streamingtjenesterne. Selvom showet primært er designet til børn i alderen 1-5 år, forventes det, at ældre børn også vil finde stor fornøjelse og underholdning i Børstes energi og sjove forestilling.

Børstes nye show varer en halv time. Efter sin optræden vil publikum have mulighed for at møde Børste personligt, få en varm krammer og tage et mindeværdigt billede sammen.

Tag med til en mindeværdig formiddag for familiens mindste i Jyske Bank Boxen, hvor børnene kan møde den elskede karakter Børste fra det populære Minisjang-univers

Alder:

Alle der vil se showet, skal have en gyldig billet

Børn under 15 år skal være ifølge med en voksen

Der må medbringes ekstra sæde til børn - vis dog hensyn til at børn der sidder bagved. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26
Vis kort
Mgp Mega Show
23 Mar For børn

Mgp Mega Show

Lørdag den 23. marts 2024, kl. 15.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Jyske Bank Boxen,
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Lørdag 23. marts 2024 kl. 15.00. Giv dine børn eller børnebørn en festlig og farverig lørdag med masser af musik og sjov, når de otte finalister fra tv-showet MGP 2024 samles til en spektakulær genforening i Jyske Bank Boxen..

'MGP MEGA SHOW' indtager multiarenaen i Herning lørdag 23. marts 2024 til et uforglemmeligt arrangement i børnehøjde

Et musikalsk show i særklasse
Showet styres af erfarne værter, som med charme og glimt i øjet, sørger for, at stemningen er i top, og den musikalske fest bliver sat i gang i Jyske Bank Boxen. Publikum vil hurtigt mærke det tætte bånd mellem værter og finalisterne, som er med til at sikre et mindeværdigt og sublimt show for hele familien. I kan se frem til en overdådig oplevelse, hvor alt er planlagt ned til mindste detalje: Fantastisk lyd, fortryllende lys, imponerende dansetrin og visuelle effekter, der til sammen skaber den perfekte ramme om de unge stjerners optræden.

Sidste år udspillede MGP MEGA SHOW sig for første gang i multiarenaen - her var stemningen slet ikke til at tage fejl af, hvor tusindvis af ellevilde fans festede med på samtlige MGP-hits i det næsten to timer lange show. Nu gentager DR succesen fra sidst, når MGP MEGA SHOW vender tilbage til Herning lørdag 23. marts

Tag med og oplev den legendariske MGP-stemning i Jyske Bank Boxen, når de otte finalister samles en måned efter den store TV-begivenhed til et brag af en fest. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26
Vis kort
Sara & Monopolet
23 Mar Show/stand up

Sara & Monopolet

Lørdag den 23. marts 2024, kl. 20.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Jyske Bank Boxen,
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Lørdag 23. marts 2024 kl 20.00..

Det første liveshow nogensinde med Sara & Monopolet udspiller sig i Jyske Bank Boxen lørdag 23. marts 2024, hvor publikum på unik vis har mulighed for at opleve den karismatiske vært Sara Bro på scenen flankeret af et stjernespækket panel af "monopolister", Stephanie Surrugue, Nikolaj Stokholm, Peter Mygind m.fl

Publikum selv får mulighed for at bidrage med såvel sjove som svære dilemmaer, der efterfølgende tages under kærlig behandling af Sara & Monopolet, som diskuterer frem og tilbage og kommer med bud på løsninger. Det bliver en aften spækket med grin, indsigt, overraskelser og skarpe kommentarer - og en aften, der styres kyndigt af TV- og radiovært og forfatter Sara Bro.

Allerede nu kan man indsende sit dilemma til showet på monopoletlive@dr.dk

Ultrapopulært radioshow går live i Herning
Netop Sara Bro har siden 2021 stået i spidsen for det fortsat særdeles populære program, der lader kendte mennesker forholde sig til helt almindelige, dagligdags, personlige og sommetider ganske usædvanlige dilemmaer.

Sara & Monopolet i Jyske Bank Boxen er forbeholdt publikum i nuet - de to timers refleksioner over dilemmaer bliver således ikke bragt i hverken radioen eller som podcast.

Hos kulturchef i MCH A/S Rasmus Kragh Hansen er forventningsglæden stor forud for den enestående aften.

Sara & Monopolet nyder en helt særlig status blandt de danske radio- og podcastlyttere, og det er fantastisk, at programmet efter 20 år fortsat har så stor gennemslagskraft. Det har det naturligvis, fordi det på samme tid er relevant, nærværende og underholdende - og netop derfor er jeg rigtig glad for, at Jyske Bank Boxen danner rammen om programmet, når det for første gang træder ud af radioen, lyder det fra Rasmus Kragh Hansen.

Sara & Monopolet besøger Jyske Bank Boxen i Herning lørdag 23. marts 2024. Tag med til en spændende aften og få en helt unik mulighed for at opleve det populære radioshow live. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26
Vis kort
Sara og Monopolet
23 Mar Foredrag

Sara og Monopolet

Lørdag den 23. marts 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 295-395 kr Køb/bestil billet
Jyske Bank Boxen,
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Oplev Sara & Monopolet LIVE i Jyske Bank Boxen! Vi er begejstrede for at præsentere en helt unik begivenhed: Det allerførste live show med Sara & Monopolet uden for radioen!.

Bliv en del af dette i Jyske Bank Boxen den 23. marts 2024 kl. 20, når Sara Bro guider os gennem en aften fyldt med sjove og svære dilemmaer, skarpe kommentarer og lattergaranti.

Hvad kan du forvente?

Vi har samlet et stjernespækket panel af dine yndlingsmonopolister, klar til at knuse en masse af jeres dilemmaer.

Publikum har mulighed for selv at bidrage med dilemmaer, og hvem ved, måske er det dit der bliver taget op og diskuteret af monopolet på scenen!

Det bliver som altid den karismatiske Sara Bro der styrer showet med sin sædvanlige professionalisme og charme, skaber en unik atmosfære og sørger for, at alle får en god aften.

Fakta om showet: Dato: 23. marts 2024
Tid: Kl. 20.00
Varighed: Ca. 2 timer (inkl. pause)

Dette er din chance for at være en del af noget helt særligt, så skynd dig at sikre dine billetter, før de er væk! Gør dig klar til en aften med masser af grin, indsigt og overraskelser.

Vi ses i Jyske Bank Boxen!
Vis kort
Bryan Adams
3 Maj Rock/Pop

Bryan Adams

Fredag den 3. maj 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 675-725 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Jyske Bank Boxen,
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Fredag 3. maj 2024 kl. 20.00. Venteliste..

Den canadiske hitmager Bryan Adams besøger i det nye år Herning, hvor den berømmede sanger/sangskriver med den så stærke stemme og det så omfattende arsenal af superhits indtager Jyske Bank Boxen.

Fredag 3. maj 2024 kan publikum glæde sig til at blive forkælet med lange rækker elskede kæmpehits fra en mere end 40 år lang karriere - eksempelvis de helt uundgåelige evergreens 'Summer of '69', '(Everything I Do) I Do It For You' og 'Please Forgive Me', når verdensstjernen gæster den midtjyske multiarena.

Bryan Adams har én gang tidligere optrådt i Herning, og det skete i 2006, hvor canadieren indtog scenen i MCH Messecenter Hernings ikoniske runde Hal B. Koncerten gjorde stort indtryk og kastede femstjernede anmeldelser af sig i både Gaffa og Herning Folkeblad.

Duetter, priser og Walk of Fame
Bryan Adams, der albumdebuterede i eget navn i 1980, hører med 65 millioner solgte singler til historiens bedst sælgende artister. Hans helt store gennembrud kom med udgivelsen af 'Reckless' (1984), der blandt andre kastede hitsinglen 'Summer of '69' af sig, og da han udgav singlen '(Everything I Do) I Do It for You' blev han en regulær verdensstjerne, idet sangen storhittede kloden rundt.

I anden halvdel af 1990'erne sang han duetter med Barbra Streisand og Melanie C, og i 2008 figurerede han som nummer 38 på Billboard Hot 100's liste over 'all-time top artists'. I det hele taget har han i løbet af sin karriere samarbejdet med et væld af ikoner, herunder også Tina Turner, Rod Stewart, Bonnie Raitt og Sting, ligesom han har arbejdet med nogle af nutidens største popstjerner i form af Taylor Swift og Ed Sheeran.

Hitmageren har desuden vundet et væld af priser, herunder en Grammy og ikke færre end 20 Juno Awards, ligesom han er blevet nomineret til både Academy Awards og Golden Globe Awards. Han er derudover blevet optaget på adskillige Walk of Fame-passager, heriblandt Hollywood Walk of Fame. Bryan Adams er i nyere tid vedblevet at udgive nye plader, og så sent som i 2022 udkom således både studiealbummet 'So Happy It Hurts' og soundtracket til musicalen 'Pretty Woman'.

Glæd dig til en uforglemmelig koncert med garanti for melodisk pop/rock i verdensklasse, og hvor den intime atmosfære fra hans anmelderroste koncert i 2006 genskabes i Jyske Bank Boxen fredag 3. maj 2024, når arrangøren rykker scenen frem for at skabe rammerne for en fantastisk og mere intim kulisse. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26
Vis kort
Bryan Adams - Ekstra koncert
4 Maj Andet/Ukendt

Bryan Adams - Ekstra koncert

Lørdag den 4. maj 2024, kl. 20.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Jyske Bank Boxen,
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Lørdag 4. maj 2024 kl. 20.00. Ekstra koncert med Bryan Adams. Nu kan du snart skaffe billet til denne ekstra koncert!.

Glæd dig til at blive forkælet med lange rækker elskede kæmpehits fra en mere end 40 år lang karriere - eksempelvis de helt uundgåelige evergreens 'Summer of '69', '(Everything I Do) I Do It For You' og 'Please Forgive Me', når verdensstjernen gæster den midtjyske multiarena.

Den canadiske hitmager Bryan Adams besøger i det nye år Herning, hvor den berømmede sanger/sangskriver med den så stærke stemme og det så omfattende arsenal af superhits indtager Jyske Bank Boxen.

Bryan Adams har én gang tidligere optrådt i Herning, og det skete i 2006, hvor canadieren indtog scenen i MCH Messecenter Hernings ikoniske runde Hal B. Koncerten gjorde stort indtryk og kastede femstjernede anmeldelser af sig i både Gaffa og Herning Folkeblad.

Duetter, priser og Walk of Fame
Bryan Adams, der albumdebuterede i eget navn i 1980, hører med 65 millioner solgte singler til historiens bedst sælgende artister. Hans helt store gennembrud kom med udgivelsen af 'Reckless' (1984), der blandt andre kastede hitsinglen 'Summer of '69' af sig, og da han udgav singlen '(Everything I Do) I Do It for You' blev han en regulær verdensstjerne, idet sangen storhittede kloden rundt.

I anden halvdel af 1990'erne sang han duetter med Barbra Streisand og Melanie C, og i 2008 figurerede han som nummer 38 på Billboard Hot 100's liste over 'all-time top artists'. I det hele taget har han i løbet af sin karriere samarbejdet med et væld af ikoner, herunder også Tina Turner, Rod Stewart, Bonnie Raitt og Sting, ligesom han har arbejdet med nogle af nutidens største popstjerner i form af Taylor Swift og Ed Sheeran.

Hitmageren har desuden vundet et væld af priser, herunder en Grammy og ikke færre end 20 Juno Awards, ligesom han er blevet nomineret til både Academy Awards og Golden Globe Awards. Han er derudover blevet optaget på adskillige Walk of Fame-passager, heriblandt Hollywood Walk of Fame. Bryan Adams er i nyere tid vedblevet at udgive nye plader, og så sent som i 2022 udkom således både studiealbummet 'So Happy It Hurts' og soundtracket til musicalen 'Pretty Woman'.

Glæd dig til en uforglemmelig koncert med garanti for melodisk pop/rock i verdensklasse, og hvor den intime atmosfære fra hans anmelderroste koncert i 2006 genskabes i Jyske Bank Boxen fredag 3. maj 2024, når arrangøren rykker scenen frem for at skabe rammerne for en fantastisk og mere intim kulisse. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26
Vis kort
Champions Battle 2024

Champions Battle 2024

Tirsdag den 11. juni 2024, kl. 18.30.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Jyske Bank Boxen,
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Caroline Wozniacki Holger Rune spiller mod stjernepar til tennisbrag i Jyske Bank Boxen..

Caroline Wozniacki Holger Rune byder tennissportens populære par Elina Svitolina Gaël Monfils velkommen i Jyske Bank Boxen til et brag af et tennisevent - Champions Battle 2024

Champions Battle 2024 finder sted tirsdag den 11. juni 2024, her får alle danske tennisfans en enestående mulighed for at se fire verdensstjerner folde sig ud på dansk grund: Caroline Wozniacki, Holger Rune, Elina Svitolina Gaël Monfils. For første gang nogensinde spiller Caroline Wozniacki Holger Rune sammen i en mixdouble så i unikke kulisser med plads til 10.000 mennesker i Jyske Bank Boxen.

Aftenen starter med topbraget mellem tennislegenden Grand Slam-vinder, Caroline Wozniacki den ukrainske stjerne Elina Svitolina. Herefter tager den danske verdensstjerne, Holger Rune kampen op mod verdens mest underholdende tennisspiller fra Frankrig, Gaël Monfils. Aftenens tredje del består af en mixdouble mellem to af Danmarks største mest populære sportsstjerner, Caroline Wozniacki Holger Rune tennissportens meget populære ægtepar Elina Svitolina Gaël Monfils.

Elina Svitolina Gaël Monfils danner par privat, er gift har sammen en datter på halvandet år.
29-årige Elina Svitolina blev professionel tennisspiller i 2010, var den første ukrainer til at opnå top-10 på verdensranglisten har siden sin start vundet 17 WTA-singletitler en bronzemedalje i Tokyo 2020.

Den 37-årige franskmand Gaël Monfils har spillet professionel tennis siden 2004 har igennem sin karriere vundet 12 ATP-singletitler, samt vundet over legender som Roger Federer, Rafael Nadal, Andy Murray Daniil Medvedev. Han sluttede 2023 af med stil, da han vandt Stockholm Open.

f Sports Group, arrangørerne af Champions Battle 2024, er stolte af at kunne præsentere tennis på højeste niveau på denne ekstraordinære aften.

Programmet ser ud som følgende (tiderne kan variere)

Program
(Tiderne kan variere)

Kl. 18.30 Caroline Wozniacki vs. Elina Svitolina
Kl. 20.15 Holger Rune vs. Gael Monfils
Kl. 22.15 Caroline Wozniacki & Holger Rune vs. Elina Svitolina & Gaël Monfils
Kl. 23.15 Slut

Singlekampene spilles bedst af tre sæt, men med tiebreak i afgørende. Mix-doublen afgøres i et sæt.

VIP-HOSPITALITY
Hvis I er et firma eller en større gruppe, der ønsker at høre mere om mulighederne for VIP-Hospitality, så endelig kontakt arrangøren f Sports Group på mm@fsportsgroup.com.

SPONSOR
Ønsker I at høre mere om sponsormulighederne bedes I venligst kontakte f Sports Groups Mads H. Frederiksen på mhf@fsportsgroup.com

NUMMERERET SIDDEPLADSER

Øvrige handicappladser inkl. ledsager købes hos Ticketmaster på tlf .nr. +45 38 48 16 33 eller hos MCH Billetsalg på billetsalg@mch.dk/ +45 99 26 99 99.

Kat. A DKK 970,- / Kat. B DKK 770,- / Kat. C DKK 470,- / SuperPremium inkl. goodiebag 1570kr. (+ gebyr)

OBS! SuperPremium er helt tæt på banen vi opfordrer derfor til, at man følger spillet.
Vis kort
André Rieu
12 Jun Klassisk

André Rieu

Onsdag den 12. juni 2024, kl. 19.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Jyske Bank Boxen,
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Onsdag 12. juni 2024 kl. 19.30. Den hollandske stjerneviolinist André Rieu og hans 60 personer store Johann Strauss Orchestra vender tilbage til Jyske Bank Boxen i Herning 12. juni 2024..

Der venter publikum en festlig oplevelse for livet, når valsekongen André Rieu for 10. gang fremfører et sandt festfyrværkeri af en koncert i Jyske Bank Boxen. En koncert spækket med følelser, romantik og sjælfulde melodier såvel som overraskelser, humoristiske indslag og solister i absolut topklasse.

I 35 år har den hollandske musiker og hans orkester, det største private orkester i verden, turneret kloden rundt og forkælet flere end 500.000 publikummer om året med deres farverige forestillinger. Helhedsoplevelser, som ikke bare byder på mesterlig musik, men også kostumer, dans og spektakulære scenografier, der tilsammen skaber et unikt univers.

En særlig gæst
Når André Rieu igen indtager scenen i Hernings multiarena, bliver det med hans unikke Stradivarius-violin fra 1667 på armen og det sædvanlige glimt i øjet - og i vente er utvivlsomt en fejende flot forestilling. Selv udtaler Rieu:

Mit vidunderlige orkester og jeg glæder os allerede til at vende tilbage til Danmark. Musik kan bygge bro mellem kulturer og bringe mennesker sammen, og jeg er begejstret for at være tilbage og dele glæden ved musik med vores danske publikum igen.

En særlig gæst på denne turné er 15-årige Emma Kok, der allerede har imponeret millioner af mennesker rundt om i verden og gået viralt med sin version af sangen "Voilà" ved André Rieus Maastricht-koncerter i 2023. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26
Vis kort
AQUA
8 Nov Rock/Pop

AQUA

Fredag den 8. november 2024, kl. 20.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Jyske Bank Boxen,
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Fredag 8. november 2024 kl. 20.00. I efteråret 2024 er det danskernes tur til at synge med på den verdensturnerende dancepop-gruppe AQUAs mange elskede hits, når de besøger Herning 8. november 2024..

Lene Nystrøm, René Dif og Søren Rasted med band fyrer op under Jyske Bank Boxen og leverer en fredagsfest af en anden verden med hits som 'Barbie Girl', 'Doctor Jones', 'Roses Are Red', 'My Oh My', 'Turn Back Time', 'Cartoon Heroes', 'Around The World' og 'Back To The 80's'

AQUA: "Det her kommer I aldrig til at glemme"
AQUA bidrog til instruktøren Greta Gerwigs ekstremt populære film, idet Nicki Minaj og Ice Spice samplede et stykke af 'Barbie Girl' i nummeret 'Barbie World'. Filmen og soundtracket har betydet, at debutalbummet 'Aquarium' (1997) og især 'Barbie Girl' er genopstået på hitlister verden over, ligesom efterspørgslen på bandet i det hele taget er eksploderet. Og nu glæder AQUA sig til at vende hjem og optræde for sine tusindvis af danske fans til gruppens største indendørs koncerter i Danmark nogensinde - det er da også hele 13 år siden, at bandet, der hører til landets mest succesfulde nogensinde, spillede egne headline-koncerter i Danmark.

Vi har drømt om det her siden midt-90'erne, og vi har forberedt os lige så længe. Danmark, det her kommer I aldrig til at glemme, udtaler AQUA således.
Den absolutte verdenselite

AQUA, der under navnet Joyspeed blev dannet i 1995, har siden gendannelsen i 2016 turneret verden rundt med bandets otte personer store liveband. Hvor mange andre 1990'er-navne optræder playback, har AQUA således taget gruppens kæmpe hits til nye højder og blot gjort dem endnu større og endnu mere levende.
Der findes ikke mange danske bands, der som AQUA bringer minderne frem fra de sene 1990'ere. Og med 38 millioner solgte albums, syv millioner singler, mere end 20 millioner månedlige lyttere på Spotify alene og ikke mindst 'Barbie Girl'-videoen, der i skrivende stund har mere end 1.3 milliarder visninger på YouTube, hører bandet til i den absolutte verdenselite.

Du kan glæde dig til en farverig fest af rang, når AQUA indtager scenen i Jyske Bank Boxen fredag 8. november 2024. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26
Vis kort
Åbne arrangementer på højskoler - Højskolerne

Åbne arrangementer på højskoler

Foredrag, koncerter og events på højskolerne er ofte åbne for alle interesserede. Kom med til folkekøkken, fællessang, story slam eller jazzkoncert.