Åbne arrangementer på højskoler

Tønder Kommunes Biblioteker

Richtsensgade 10
6270 Tønder

Tønder Kommunes Biblioteker omfatter bibliotekerne i Løgumkloster, Skærbæk, Toftlund og Tønder

Viser 25 events fra/efter 19. okt. 2017

19 Okt Andet

Minecraft-byggekonkurrence #2 (fra 12 år)

Tor. d. 19. oktober 2017, kl. 13.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Arrangør: Tønder Kommunes Biblioteker. Tønder Bibliotek, Richtsensgade 10, Tønder
For børn fra 12 år.

Vanen tro inviterer Tønder Bibliotek indenfor til Minecraft-byggekonkurrence i efterårsferien. Vi skal bygge, hygge, være kreative og selvfølgelig konkurrere på denne eftermiddag, hvor Minecraft er det eneste, det handler om.
Konkurrencen er for børn fra 12 år og op og går ud på, at I får stillet en byggeopgave, der skal løses i "creative mode". Du kan stille op alene eller med en gruppe på max. 3 personer. Når alle bygninger er færdige, kåres byggekonkurrencens vinder.
Til arrangementet skal I selv medbringe computer, tablet eller hvad I nu plejer at spille Minecraft på, og selvfølgelig brugernavn og kode til din Minecraftkonto
24 Okt Andet

Film- og historietirsdage i Toftlund

Tir. d. 24. oktober 2017, kl. 10.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Arrangør: Tønder Kommunes Biblioteker. Toftlund Bibliotek, Toldbodgade 8, Toftlund
For børn i alderen 3-6 år.

Vi glæder os til at se jer til en ny sæson med gode historier og levende billeder på Toftlund Bibliotek. Vi starter på Legeteket med en historie og derefter går vi i biografen og ser to små kortfilm, som varer ca. 20 minutter tilsammen.
26 Okt Andet

Bamsedag for dagplejere

Tor. d. 26. oktober 2017, kl. 09.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Arrangør: Tønder Kommunes Biblioteker. Løgumkloster Bibliotek, Storegade 16, Løgumkloster
For dagplejere og børnehaver.

Så er det atter den Internationale Bamsedag og traditionen tro slår Løgumkloster bibliotek dørene op for børn og deres bamser. Vi læser en bamsehistorie, børnene får målt og vejet deres bamser og inden I går hjem, får hvert barn et bamsepas.
Da der er begrænset antal pladser, er tilmelding absolut nødvendig
27 Okt Andet

Bamsedag for børnehaver

Fre. d. 27. oktober 2017, kl. 09.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
For dagplejere og børnehaver.

Da der er begrænset antal pladser, er tilmelding absolut nødvendig
31 Okt Andet

Film- og historietirsdage i Toftlund

Tir. d. 31. oktober 2017, kl. 10.

2 Nov Andet

I krig for kejseren

Tor. d. 2. november 2017, kl. 19.
Pris: (Entré: 75 kr) Køb/bestil billet
Dobbeltforedrag ved René Rasmussen og Jakob Brodersen.

Flere end 30.000 unge mænd fra Sønderjylland blev indkaldt til tysk krigstjeneste under Første Verdenskrig. Knap hver sjette kom aldrig hjem igen.
Museumsinspektør René Rasmussen fra Museum Sønderjylland dykker ned i de historiske kilder og tegner et rystende billede af et vigtigt, men overset kapitel af Danmarkshistorien.
Jakob Brodersen er journalist og forfatter og har bl.a. skrevet romanen THODE, der er baseret på de efterladte erindringer fra hans oldefars lillebror, Carl Theodor Thode. Thode tilbragte tre et halvt år i tysk krigstjeneste.
Dobbeltforedraget her giver et historisk overblik og går helt tæt på en enkelt mands skæbne i Den Store Krig.

Inklusiv kaffe & kage
3 Nov Andet

Småbørnsswing med Jytte - Tønder

Fre. d. 3. november 2017, kl. 09.15.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
På bibliotekerne i Løgumkloster, Skærbæk og Tønder.

Så er der SWING for de mindste!
Med småbørnsswing kan de allermindste opleve, hvad musik, sang og leg kan betyde for både motorik og sanser.
Så kom og syng, dans og leg med Jytte Sørensen fra Kulturskolen.
Arrangementet er for børn fra 0-3 år, der har lyst til en sjov oplevelse - så tag din pædagog, dagplejer, far, mor eller bedste med på biblioteket til en omgang swing.
Arrangeret i samarbejde med Tønder Kulturskole
6 Nov Andet

Thomas Bo Larsen

Man. d. 6. november 2017, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Tønder Kommunes Biblioteker. Musik og Teaterhøjskolen, Herrestedgade 6-8, Toftlund
I samtale med forstander Thomas Trier.

Først Jesper Christensen, så Bodil Jørgensen og i dette efterår præsenterer vi med stolthed endnu en kendt dansk skuespiller, til foredragsaften i Toftlund: Thomas Bo Larsen.
Thomas Bo Larsen vandt for nylig en Robert for årets mandlige tv-hovedrolle - som politibetjenten Mads Justesen i tv-serien "Bedrag" på DR.
Det lå ikke i kortene at Thomas Bo Larsen skulle blive skuespiller. Han gik ud af 7. kl for at gå i lære som bager. Sidenhen blev han uddannet glarmester, inden et højskoleophold gav ham interessen for teater og han blev uddannet skuespiller fra Odense Teater i 1991.
Denne aften fortæller Thomas Bo Larsen i samtale med Thomas Trier fra Musik og Teaterhøjskolen, om sit liv og virke.

Inklusiv kaffe & kage
7 Nov Andet

Småbørnsswing med Jytte - Skærbæk

Tir. d. 7. november 2017, kl. 09.15.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Arrangør: Tønder Kommunes Biblioteker. Skærbæk Bibliotek, Jernbanegade 2, Skærbæk
På bibliotekerne i Løgumkloster, Skærbæk og Tønder.

Så er der SWING for de mindste!
Så kom og syng, dans og leg med Jytte Sørensen fra Kulturskolen.
Arrangeret i samarbejde med Tønder Kulturskole
7 Nov Andet

Film- og historietirsdage i Toftlund

Tir. d. 7. november 2017, kl. 10.