Åbne arrangementer på højskoler

Foredrag, koncerter og events på højskolerne er ofte åbne for alle interesserede. Kom med til folkekøkken, fællessang, story slam eller jazzkoncert.

Dato

Genre

Regioner


Søg i udvalgte genre
Søg i udvalgte regioner
  • Vælg alt Nulstil
Fur Bryghus

Fur Bryghus

Knudevej 3
7884 Fur
Tlf: 97593060 Fax: +45 97 59 30 48
Hjemmeside

Lille lokalt bryghus med egen restaurant



Viser 5 events fra/efter 19. mar. 2024

Alex Vargas
6 Apr Rock/Pop

Alex Vargas

Lørdag den 6. april 2024, kl. 21.
Pris: Entré: 350-400 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Fur Bryghus,
Knudevej 3, Fur
Solo. Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer han et internationalt format, som er helt essentielt for den danske musikscene..

Som blot 16-årig flyttede Alex Vargas til London for at arbejde dedikeret med musikken. Med knofedt og kreativitet har han på ganske kort tid markeret sig som en af Danmarks ypperste artister. Det rullede for alvor hurtigt for den unge Alex Vargas, da han udkom med stærke singler som "Giving Up The Ghost", "Till Forever Runs Out", "Solid Ground", "Higher Love" og monsterhittet "Shackled Up". Sidenhen har han spillet udsolgte koncerter landet over, åbnet Blue Stage på NorthSide, dækket skovbunden på Smukfest med festivalgængere, turneret verden rundt og fået massiv airplay. Med andre ord er Alex Vargas på ganske kort tid gået fra at spille for omtrent 100 mennesker på Idealbar til at fylde Royal Arena med 6000 koncertgængere og sin himmelstræbende vokal. Med sit tårnhøje ambitionsniveau er Alex Vargas en helt unik publikumsfavorit, som altid udfolder magiske liveshows med en både edgy og emotionel vibe. Varighed: 2 x 35 minutter. Arrangør: Fur Bryghus
Vis kort
Anders Blichfeldt
17 Maj Rock/Pop

Anders Blichfeldt

Fredag den 17. maj 2024, kl. 21.
Pris: Entré: 325-375 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Fur Bryghus,
Knudevej 3, Fur
Tik Tak Tur 24. "Anders, du er bobler på Dansktoppen!". Det var beskeden fra DR P5 nogle uger efter udgivelsen af Tik Tak. Allerede da, havde. Anders' sang om fire veninders livslange venskab spredt sig på de sociale medier, og..

Anders fik som 58 årig sit første hit på dansk! Tik Tak kom på Dansktoppen, der lå den i de maksimale 15 uger og toppede på en førsteplads. Anders Blichfeldt har været nummer 1 på hitlister gennem tiden med Big Fat Snake, med sange som Bonsoir Madame, No Peace Like in Heaven, Fight For Your Love, Female. Voice og ikke mindst fodboldklassikeren Big Boys in Red and White. På denne turné tager Anders, ligesom i Tik Tak, udgangspunkt i livets forskellige faser: Fortællingen sker gennem sange vi alle kender fra Big Fat Snake, Toppen af Poppen, og. Queens rockmusical We Will Rock You, hvor Anders spillede hovedrollen i foråret 2023. Samarbejdet med Elvis' band bliver også inddraget og helt spritnye sange vil være at finde på sætlisten. Sangene fremføres af en af de bedste livesangere i Danmark. Der bliver grinet, sunget med og fældet en lille tåre blandt publikum. Vi hører om den svære vej til kærligheden, om at være far til 4, farfar til 3 små piger, og den bedrift det er at være gift i over 35 år. Der fortælles om livet på landevejen, og om at nå en alder, hvor man pludselig bliver TV-vært på TV2 Charlie samt medvirker i TV-serien ''Kendisfamilier''. Tik Tak's succes har en særlig betydning for Anders, for verden har forandret sig meget siden Big Fat Snakes storhedstid. Musik bliver streamet idag, og det er svært at flytte fans fra CD til streaming, når de nu ikke hører til det helt unge segment længere. Derfor er. Tik Tak, med den underfundige og rammene tekst om livets gang også blevet titelsang til denne turné. Fotos: Max Noble og Jiri Thomas
Vis kort
Allan Olsen
29 Jun Rock/Pop

Allan Olsen

Lørdag den 29. juni 2024, kl. 21.
Pris: Entré: 320-370 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Fur Bryghus,
Knudevej 3, Fur
Solo. Koncerten varerer 1 x 90 minutter uden pause. Dørene åbner klokken 20.00. Der kan tilkøbes 3 retters showmenu..
Vis kort
Fur Bryghus Sommerkoncert
10 Aug Andet/Ukendt

Fur Bryghus Sommerkoncert

Lørdag den 10. august 2024, kl. 12.30.
Pris: Entré: 930 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Fur Bryghus,
Knudevej 3, Fur
Dørene åbnes klokken 11.00. Varighed: 12 timer. Koncerterne starter klokken 12.30. Mad og drikkevarer må ikke medbringes. Diverse mad og drikkevarer kan købes på pladsen. Arrangør: Fur Bryghus..
Vis kort
Hush
1 Nov Rock/Pop

Hush

Fredag den 1. november 2024, kl. 21.
Pris: Entré: 305-365 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Fur Bryghus,
Knudevej 3, Fur
Akustisk. Fredag den 1. november 2024. Varighed: 2 x 40 min. Arrangør: Fur Bryghus..
Vis kort
Åbne arrangementer på højskoler - Højskolerne

Åbne arrangementer på højskoler

Foredrag, koncerter og events på højskolerne er ofte åbne for alle interesserede. Kom med til folkekøkken, fællessang, story slam eller jazzkoncert.