Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Åbne arrangementer på højskoler

Foredrag, koncerter og events på højskolerne er ofte åbne for alle interesserede.

Dato

Genre

Regioner


Søg i udvalgte genre
Søg i udvalgte regioner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 9 events mellem 20. nov. og 19. dec. 2017

22 Nov Rock/Pop

Bruce Guthro - The Cèilidh Tour

Ons. d. 22. november 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 295,00 DKK) Køb/bestil billet
Skive Theater, Theaterpladsen 10, Skive
Vis kort
25 Nov Rock/Pop

Made in Aarhus

Lør. d. 25. november 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 320,00 dkk - 350,00 dkk) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturcenter Limfjord, Skyttevej 12, Skive
Vis kort
25 Nov Rock/Pop

Rugsted & Kreutzfeldt

Lør. d. 25. november 2017, kl. 21.
Pris: (Entré: 295 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Fermaten, Smallegade 4, Herning
I efteråret 2011 sendte duoen et længe ventet album på gaden - det første studiealbum med nye sange i 26 år. Ved udgivelsen strøg albummet med det enkle navn "5" direkte ind på top 3 - og har nu for længst modtaget sin guldplade..

Det er et trofast publikum, der står bag Rugsted & Kreutzfeldt - deres gensynsglæde er stor ved hver koncert, når den veloplagte duo til alles begejstring leverer et miks af gamle kendinge og nye numre - alle med den velkendte Rugsted Kreutzfeldt -sound.

Rugsted & Kreutzfeldt Live
Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde.

Når Rugsted Kreutzfeldt tager på turné består repertoiret af en stor del af bagkataloget, samt ikke mindst de nye sange fra albummet "5". Små anekdoter, kan også opleves i løbet af koncerten. Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse
Vis kort
30 Nov Rock/Pop

Dicte / Claus Hempler

Tor. d. 30. november 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 220 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Fermaten, Smallegade 4, Herning
To af Danmarks mest markante sangere slår igen talenterne sammen og tager på turne! Denne gang - og for første gang - med et fællesalbum med helt nye sange i flightcasen. Albummet vil kunne forventes ude 1. oktober 2017!.

Dicte og Claus Hempler er blevet rost til skyerne for deres fornemme samarbejde, som er i international klasse. Om samarbejdet skrev Berlingske:

"En ulastelig velklædt nydelse".. "Dicte & Hempler leverede en forrygende intens, smuk dagdrøm af en koncert". Og fortsætter: "Dicte Madsen og Claus Hempler har hver for sig nogle af de mest sexede vokaler i dansk musik og sammen klæder de hinanden ypperligt".

Makkerparrets nedtonede singer/songwriter-katalog er en sand nydelse at opleve og giver i denne omgang reminiscenser til stilarter mestret før af Cole Porter, Marilyn Monroe og Frank Sinatra. Og de akkompagneres tilmed af Danmarks vel nok dygtigste guitarist, Mika Vandborg.

Tænk blå-tonet, forfinet elegance og fornem pulsen fra storbyens svedige natklubber kravle ind under huden og helt ind i hjertet! Fusionen af så karismatiske personligheder og kunstnere er nemlig i sig selv en garanti for, at man som lytter beruses af nærværet og den skrøbelige intensitet, der helt naturligt opstår på scenen
Vis kort
30 Nov Rock/Pop

Jul med Anne Linnet

Tor. d. 30. november 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 295) Køb/bestil billet
Nørre Vosborg Herregård, Vembvej 35, Vemb
Kom i den rette julestemning med Anne Linnet og hendes trio. Julen er forbundet med traditioner og en julekoncert med Anne Linnet er en af dem. Anne og hendes trio gæster herregården og giver dig en skøn start på julemåneden..

Koncerten vil både byde på Annes egne julesange fra "Linnets Jul" (2010), men også sange med tekst af Johannes Møllehave samt nogle af de klassiske julesange, som vi alle kender.

Anne vil fortælle anekdoter om sine sange og om hvilke tankér omkring jul og traditioner, der ligger bag tilblivelsen af julesangene, ligesom publikum får lejlighed til at synge med på nogle af hendes største hits som f.eks. "Tusind stykker", "Smuk & dejlig", "Barndommens Gade" og "lille Mesias"
Vis kort
1 Dec Rock/Pop

Julekoncert med Szhirley

Fre. d. 1. december 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: Billet 395 kr) Køb/bestil billet
Dagmar Bio, Bredgade 36, Sønder Felding
Julekoncerten 2017 er med smukke Szhirley, som lovet at få os alle i dejlig julestemning, ved at spille en masse julesange og -salmer,..
Vis kort
6 Dec Rock/Pop

Caroline Henderson - Julekoncert 2017

Ons. d. 6. december 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 275,00 DKK) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Holstebro Kirke, Kirkepladsen 2, Holstebro
Døre kl.19:00..
Vis kort
9 Dec Rock/Pop

Rabalder på Skipperkroen i Struer

Lør. d. 9. december 2017, kl. 21.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Skipperkroen og bistro, Søndergade 10, Struer
Rabalder - Gasolin & Kim Larsen Kopi spiller på Skipperkroen i Struer. Kom med en tur gennem Gasolins & Kim Larsens fantastiske univers når Rabalder gir den GAS!.

Dansk Rock Nostalgi

Gasolin & Kim Larsen Kopi

Husker du Rabalderstræde hvor vi festede med det gode gamle danske rock band Gasolin? Det gør vi og vi elsker det så meget at vi er klar til at give den fuld Gas og det gør vi med et ordenligt Rabalder. Om det så skal være en tur over Langebro på en sommerdag i selskab med Smukke Linda eller om det er med strengelegen vi fyrer den af. Gør det så noget det er med masser af succes? Bare refrainet det er frit.

Kom og oplev Rabalder - Gasolin & Kim Larsen Kopi bandet på den danske rock landevej og oplev nostalgien når vi tager en tur gennem Gasolins og Kim Larsens fantastiske musikalske univers.

En aften med Rabalder bandet byder på dansk rock nostalgi der kan mærkes. Med en masse af de helt kendte hits fra Kim Larsens karriere spillet af et band der elsker musikken og gør det så det kan ses. Gør dig selv en tjeneste og kom og oplev Rabalder
Vis kort
15 Dec Rock/Pop

Bryan Adams Tribute

Fre. d. 15. december 2017, kl. 21.
Pris: (Entré: 220 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Et af DK's ypperste tribute bands leverer et top-trimmet rock-show, der ligger rystende tæt opad originalen..

Showet er en hyldest til den canadiske rock-stjerne, og bandet gengiver alle de kendte hits med stor professionalisme.

Bryan Adams Tribute høster også stor anerkendelse i udlandet, hvor bandet betegnes som det bedste Bryan Adams tribute-act i Europa.Frontmand Claus Hassing, der både lyder som og ligner Bryan Adams, fuldender billedet af, at man lytter til originalen, mens man rocker med på Summer of 69, Cuts like a knife, Heaven, Run to you, Everything i do, og alle de andre Adams-sange. Bryan Adams Tribute er i dén grad leveringsdygtige i en musikalsk oplevelse der kommer helt ud til bagerste række - Hver gang !
Line-up:
Claus Hassing: vokal/guitar
Lasse Baggenæs: leadguitar
Filip Winther: keys
Christian Thrane: bas
Rune Thorhauge: trommer
Vis kort