Åbne arrangementer på højskoler

Viser 4 events mellem 19. okt. og 17. nov. 2017

Gospel koncert til fordel for unicef

Tir. d. 24. oktober 2017, kl. 19.30.
Pris: (Entré: Voksne kr 75 ,børn under 12 år gratis)
Fredens Kirke, Sjællandsgade 34, Herning
For 20.gang vil Ole Jørgensen og hans dygtige kor : gospel d,light optræde gratis til fordel for Unicef Pianisten er Rasmus steenberg.

Efter koncerten vil der være gratis kaffe sponsoreret af netto, engholm søpark og kage fra brøndums bageri på Sjællandsgade

Endvidere salg af diverse Unicef produkter samt de cd,er gospel koret og Ole Jørgensen har indspillet

ALLE indkomne midler går ubeskåret til unicef

Kordag 2017

Tir. d. 31. oktober 2017, kl. 16.
Pris: (Entré: Standard, unummereret 30 kr) Køb/bestil billet
Musikteatret Holstebro, Den Røde Plads 16, Holstebro
Koncert med 5. klasses børn fra hele kommunen. Koncerten er en del af "Spil Dansk" arrangementet.

Læs eventuelt mere på spildansk.dk

Fællessang i Aulum - Syng Dansk i Aulum Valgmenighed

Tir. d. 31. oktober 2017, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Aulum-Vinding-Vind Valgmenighed, Holstebrovej 9, Aulum
Alle er velkommen til en aften, hvor vi synger sammen og synges sammen - for det er hvad sangen kan.

Vores musiker og organist Jane Vennersdorf har lavet et program med sange fra Syng Dansk 2017 programmet blandet med sange fra Højskolesangbogen, når Aulum-Vinding-Vind Valgmenighed åbner dørene for både medlememr og ikke-medlemmer til dette års Syng Dansk arrangement.

Der servers kaffe/ the og brød for 25 kr. efter sangaftenen.

Spil dansk

Tor. d. 2. november 2017, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Arrangør: Kulturens Venner
Kulturhuset Den Gl. Biograf, Ågade 2, Engesvang
En syng-sammen-aften med EKKO-koret som omdrejningspunkt. Traditionen tro en fejring af den danske musik og sang. Arrangeret som et samarbejde mellem Kulturens Venner og Engesvang Musikforening. Kaffe og kage kan købes. Gratis entré.