Åbne arrangementer på højskoler

Viser 151 events mellem 19. okt. og 17. nov. 2017

Offentlig Rundvisning Fur Bryghus

Tor. d. 19. oktober 2017, kl. 11.
Pris: (Entré: 110,-)
Fur Bryghus, Knudevej 3, Fur
Offentlig rundvisning på Fur Bryghus inkl. 2 fadøl. Varighed ca. 75 minutter. Husk altid at reservere på 97593060.

Åbent Hus på Tvind

Tor. d. 19. oktober 2017, kl. 15-20.
Tvind Internationale Skolecenter, Skorkærvej 8, Ulfborg
Kom og se selv hvad der sker på Tvind. :) Der er i hele tidsrummet mulighed for at møde elever, lærere og ledelse af de forskellige institutioner og at få en rundvisning på stedet.

Derudover er der følgende to foredrag:

Kl. 16:30 - Tvinds skolearbejde og pædagogik

Kl. 17:15 - Tvinds lærergruppe

Gode dage på Jenle

Tir. d. 17. til tor. d. 19. oktober 2017, Tir-tor kl. 11-17.
Aakjærselskabet, Jenle - Jenlevej 6, Roslev
Jeppe Aakjærs kunstnerhjem og museum Jenle i Salling holder åbent tirsdag, onsdag og torsdag i efterårsferien fra kl. 11-17. Oplevelser i efterårsferien: Tirsdag 17/10. Kl. 11: Limfjordsfortællinger.

Onsdag 18/10

Torsdag 19/10

Kl. 14: Dialektgruppen fortæller

Alle dage kan du opleve rundvisninger i kunstnerhjemmet, og aktiviteter for børn. Tag på skattejagt, mal et billede, følg trolderuterne i skoven og spis medbragt mad i laden
21 Okt Foredrag

Åbent Hus på Tvind

Lør. d. 21. oktober 2017, kl. 10-16.
Tvind Internationale Skolecenter, Skorkærvej 8, Ulfborg

Vores "Green Shop" / Loppemarked har også åbent!

Servering af kaffe og noget godt at spise til
22 Okt Foredrag

Åbent Hus på Tvind

Søn. d. 22. oktober 2017, kl. 10-16.
Tvind Internationale Skolecenter, Skorkærvej 8, Ulfborg

Vores "Green Shop" / Loppemarked har også åbent!

Servering af kaffe og noget godt at spise til

Lind Seniorklub

Man. d. 23. oktober 2017, kl. 14.30.
Lind Sognehus, Kollundvej 47, Lind, Herning
Ruth Dein, Skive. På rejse i Jeppe Aakjærs livslandskab gennem hans poesi og prosa.

Klarsynsaften med Sebbastian

Man. d. 23. oktober 2017, kl. 19.
Pris: (Entré: 150 kr) Køb/bestil billet
Musikteatret Holstebro, Den Røde Plads 16, Holstebro
Sebbastian Munk Lorantius er et af landets yngste praktiserende medier, og anerkendt for sit arbejde som kanal for ånderne landet over via private sessions, messer, klarsynsaftener og tv-programmerne "De dødes nat", "Fornemmelse for mord" & "Nærkontakt".

Sebbastian arbejder i dag fuldtid som clairvoyant & medium, foredragsholder, forfatter & underviser på spirituelle workshops. Han er ligeledes anerkendt for sin indlevelsesevne, skarphed, humor og empati, samt forfatteren bag bogen "Den spirituelle verden". Se mere: www.SebbastianLorantius.dk

Ved denne klarsynsaften vil Sebbastian med sine medfødte clairvoyante og mediale evner være kanal for de afdøde, så man som pårørende/publikum muligvis går derfra med en hilsen fra en, man har haft kær, ligesom der kan komme clairvoyante budskaber. Gå ikke glip af denne fantastiske aften i selskab med ånderne!

Sogneaften v/Ulla Madsen

Man. d. 23. oktober 2017, kl. 19-20.
Vester Sognehus, Sejrupvej 12, Give

Strik for livet

Man. d. 23. oktober 2017, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 100 kr.)
Arrangør: Vester Kirke
Vester Sognehus, Sejrupvej 12, Give
I forbindelse med Knæk Cancer-ugen inviteres til dette foredrag med Ulla Madsen, som var semifinalist i 3. sæson af "Den Store Strikkedyst" på TV i 2016.

Første del handler om, hvordan hun har håndteret at have kræft tæt på livet - først som pårørende til to yngre søstre, der døde af brystkræft med ni måneders mellemrum, og dernæst hvordan hun fandt livsmodet og livsglæden, da hun selv for 6 år siden blev ramt af brystkræft.

Anden del handler om deltagelsen i "Den Store Strikkedyst", som blev sendt på TV Syd og TV2 i efteråret 2016. Ulla Madsen fortæller om casting, optagelserne, tankerne bag de enkelte opgaver - og ikke mindst hvad det har givet hende at deltage i programmet.

Aftenen byder på en lille strikkeudfordring, - interesserede opfordres til at medbringe stoppenål, saks og pinde str. 2,5 eller 3.

Pris: 100 kr. pr. deltager, som går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Derudover koster kaffebordet 30 kr
24 Okt Foredrag

Tirsdagsklub

Tir. d. 24. oktober 2017, kl. 10-11.
Krejbjerg Forsamlingshus, Ginnerupvej 4, Krejbjerg, Spøttrup