Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Åbne arrangementer på højskoler

Foredrag, koncerter og events på højskolerne er ofte åbne for alle interesserede.

Dato

Genre

Regioner


Søg i udvalgte genre
Søg i udvalgte regioner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 5 events mellem 19. okt. og 17. nov. 2017

Dissing & Las (Bob Dylan fortolkninger & egne numre)

Fre. d. 27. oktober 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 150,- + gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Drantum Forsamlingshus, Risbjergvej 37, Brande
Bag Trioen Dissing & Las står Rasmus Dissing, Jonas Dissing og Las Nissen, som kommer og giver en forrygende koncert med Bob Dylan fortolkninger + egne numre.

Denne trio er hamrende musikalsk. Der bliver grinet, der bliver grædt. Salen rocker og risler, når først Povl Dissing's egne drenge slår sig løs. De er oplært hos Povl Dissing, men har i den grad slået deres eget brand op - musikalske fortællinger samt en medrivende rejse i netop deres univers, gør denne aften helt unik
Vis kort

Almost Irish

Fre. d. 27. oktober 2017, kl. 21.
Pris: (Entré: 120 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Et ungt folkband fra Danmark med erfaring, spilleglæde og en helt særlig musikalsk opvækst. Den har bandets 4 medlemmer nemlig gennemlevet i fællesskab, da de - som følge af at have samme mor og far - er brødre.

Soundtracket til drengenes barndom lød ud fra deres fars pladespiller, hvor utallige irske, skotske og danske bands og folkesangere sang sange, som var svære at glemme igen.

Da brødrene nåede skolealderen, kom de - en efter en - i den lokale musikskole og fik prøvet kræfter med forskellige instrumenter. I 2002 mødte de den Derry-fødte folkemusiker, Denis McLaughlin, som for alvor introducerede brødrene til en verden af irsk folkemusik, lærte dem at spille de velkendte sange fra barndommen og såede således kernen til det, der i dag er Almost Irish. Siden da har drengene spillet landet tyndt med små afstikkere til Norge, Tyskland, Nordirland og Skotland. De har udgivet 5 cd'er, eller 6, hvis man tæller den første - og i øvrigt udsolgte - cd i et oplag på 15 eksemplarer med. De har spillet sig frem på landets scener og har efterhånden skabt sig et anerkendt og velkendt navn i folkemusikkens univers.

Almost Irish har en dyb forståelse for den traditionelle irske og skotske folkemusik og har den fordel at kende hinanden både som musikere og som brødre. Til sammen har de en unik energi og spilleglæde på scenen, og deres brede repertoire af traditionelle sange og melodier udtrykker fortolkning, kreativitet, fornyelse og respekt for traditionen. Almost Irish er dygtige musikere - og ikke mindst fortællere - og er derfor blevet en respekteret repræsentant for folkemusikken
Vis kort

Max Wolff solo

Lør. d. 4. november 2017, kl. 15.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Skarrild/Karstoft Kultur- og Idrætscenter, Skolevejen 6, Skarrild, Kibæk
Som en del af Spil Dansk ugen præsenterer Kulturisten koncert med blues og folk musiker Max Wolff. Adgang er gratis. Der kan købes øl, vand og snacks. Læs mere om Max.

"Som musiker er jeg rundet af folk-blues og den musiktradition, som musikeren Ry Cooder tilbage i 1970'erne huskes for.

Det er en stil og tilgang, som jeg er vild med, og jeg elsker den akkustiske blues og folk, når den bliver spillet solo - kun med en guitar.

Når det kommer til stykket, er blues og folk jo størstedelen af det grundstof, som rock og popmusikken gennem en menneskealder er rundet af. Derfor tager jeg også lytteren med ombord undervejs og fortæller gerne hvor, hvordan og hvorfor musikken lyder som den gør..

Jeg spiller for tiden på en gammel halvakustisk guitar igennem en lille forstærker og det hele fylder godt halvanden kvadratmeter, lidt afhængig af om jeg kan sidde ned eller skal stå op.."
Vis kort

Country Night

Lør. d. 11. november 2017, kl. 18.
Pris: (Entré: 295 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Skarrild/Karstoft Kultur- og Idrætscenter, Skolevejen 6, Skarrild, Kibæk
Dobbeltkoncert med Longhorn & Buffaloe og Johnny Horsepower. En ægte country aften med velspillende orkestre, velsmagende amerikanske spareribs og hyggelig stemning.

Longhorn & Buffaloe er det lokale countryband, som både optræder med egne og "lånte" numre. Johnny Horsepower går under betegnelsen Skandinaviens bedst Johnny Cash kopi-band - og det er ikke uden grund. Kom frisk til en aften ud over det sædvanlige.

Det koster 295 kr. at være med, men så er både entré og spareribs med tilbehør betalt. Billetter købes via linket her eller på Facebook begivenheden.

Dørene åbner kl. 17.
Vis kort

En irsk aften med Tradish

Fre. d. 17. november 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 170,00 DKK) Køb/bestil billet
Skive Theater, Theaterpladsen 10, Skive
Vis kort