Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Åbne arrangementer på højskoler

Foredrag, koncerter og events på højskolerne er ofte åbne for alle interesserede.

Dato

Genre

Regioner


Søg i udvalgte genre
Søg i udvalgte regioner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 17 events mellem 14. dec. 2017 og 12. jan. 2018

14 Dec Andet/Ukendt

JuleBIB café

Tor. d. 14. december 2017, kl. 16.30.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Brande Bibliotek, Centerparken 2, Brande
Hygge, sang og musik..

Hygge, sang og musik sammen med Musikskolens elever.
Og lidt godt at spise.

Bestil en gratis billet
Vis kort
14 Dec Andet/Ukendt

Julekoncert med Jesper Lundgaard

Tor. d. 14. december 2017, kl. 19.30-21.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ikast Kirke, Kirkegade 3, Ikast
Skøn julekoncert med Jesper Lundgaard og kirkens kor. Koncerten er en flygelkoncert, hvor entreen går til indkøb af et nye flygel. Entré: 150 kr..
Vis kort
16 Dec Andet/Ukendt

Det store Juleshow

Lør. d. 16. december 2017, kl. 13.
Pris: (Entré: 160 kr + 100 kr. u/12 år) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Musikteatret Holstebro, Den Røde Plads 16, Holstebro
Det er er topprofessionel underholdning med "Ramasjang" - for hele familien!.

Oplev "Åh Abe" kongen Mek Pek sammen med Kalle Mathiesen fra Ramasjang (Kalles Danmarkstour) i et helt nyt show.

En hyggelig og energisk juleforestilling, der også byder på underholdning fra den søde Anna Spejlæg´s sangkuffert og ukulelespil. De tre underholdere får selskab af guitaristen og multimusikeren Emil Falk (kendt fra Thomas Helmig Band, Black Dylan og LilleNørd bandet), der giver konceptet en musikalsk helhed.

Kalle Mathiesen spiller og slår på alt, og han vil prøve at slå rekorden for verdens hurtigste trommeslager, spille sange fra Ramasjang udsendelserne og digte sange på stedet.

Anna Spejlæg har en sangkuffert, der bestemmer hvilke jule- og børnesange hun skal synge, og publikum er med til at trække en ting op ad kufferten. Anna er sød, synger lækkert og spiller så fint på sin lille ukulele.

Mek Pek har sit store Åh Abe og Habbasut-repertoire med, så hits fra de mange børneplader kommer der ikke til at mangle. Heller ikke sjove løgnehistorier fra barndommens jul.

Det store Juleshow varer 60 minutter uden pause
Vis kort
16 Dec Andet/Ukendt

Jonah Blacksmith

Lør. d. 16. december 2017, kl. 21.
Pris: (Entré: 200 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Efter en fantastisk koncert i februar 2017, har Jonah Blacksmith udtrykt ønske om at vende tilbage til Fermaten hurtigst muligt. Vi indfrier selvfølgelig deres ønske og ser frem til endnu et besøg med dette fantastisk band fra Thy !.

Brødrene Alstrup, der i fællesskab udgør spydspidsen af 7-mands-ensemblet Jonah Blacksmith, drager på en omfattende turne rundt i kongeriget i februar og marts 2017. Den forgangne sommer har budt på et større festivalprogram, som blandt andet inkluderede Roskilde, Smukfest, Jelling, Nibe og ikke at forglemme en aldeles mindværdig afslutning på dette års Tønder Festival, der, ligesom det var tilfældet i fjor, efterfølgende var på alles læber. Foruden den forestående support-tour ( m. Allan Olsen ) byder efteråret på færdiggørelse af det kommende album, som rammer gaden d. 30. januar 2017

Det Thy'ske ophav fornægter sig ikke i den varme og vedkommende atmosfære på scenen, der mest af alt peger tilbage til bedsteforældrenes hyggelige dagligstue i Koldby, hvor diverse strengeinstrumenter, klaver og harmonika så ofte i barndommen dannede musikalsk ramme for samværet med børn såvel som børnebørn. Smeden og bedstefaderen Johannes Alstrup, der efter sigende var den stærkeste mand i Thy, og som uden tvivl var manden med den største - tilmed banjospillende - næve, har da også lagt navn til bandet med sit alias; Johannes Smed.

De store vidder, kystlinjen og den forblæste natur i Thy har også sat sit stilfærdige, eftertænksomme aftryk i musikken, der rummer afdæmpede, stemningsfulde passager såvel som himmelstræbende og kraftfulde udladninger - præcis som den vestvendte brænding i kløerne på efterårsstormene fra nord. Sangene har siden debutalbummet Northern Trail fra 2014 taget afsæt i det personlige og vedkommende, og kredser om de ting, man er rundet af, dem man elsker, og frygten for at miste hinanden og sig selv
Vis kort
17 Dec Andet/Ukendt

Bubbers Julemagi

Søn. d. 17. december 2017, kl. 13.30-14.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bakkehuset, Strøget 47, Ikast
Bubber ønsker en fortryllende jul og har både tryllekunstneren Gustav Marcus Laursen og sangerinden Louise Dubiel med, når de tager rundt i landet og undersøger julestemningen..

I showet vil de sammen sørge for, at for julehumøret kommer i top ved hjælp af sjov, sang og magi.

Gang i Danmark lover smil på læberne til børn og andre juleglade sjæle
Vis kort
17 Dec Andet/Ukendt

Vox 11

Søn. d. 17. december 2017, kl. 15.
Pris: (Entré: 155 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Fermaten, Smallegade 4, Herning
For 10. gang vender vokalgruppen Vox 11 hjem til Herning og giver den traditionsrige julekoncert på Fermaten. Der er dømt julestemning og godt humør når byens "gamle" sangere, for en stund, vender næsen hjem for at sprede juleglæde..

Vox 11 er et unikt og internationalt anerkendt rytmisk vokalensemble med dybe rødder i den jyske muld. Gruppen består af 10 rutinerede sangere, som siden 2002 har sunget groove-baseret a cappella musik inspireret af moderne R&B, pop/rock og det nordiske klangunivers. Gruppen er prisbelønnet og har koncert- og turnévirksomhed i såvel ind- som udland. Bag sig har Vox 11 tre CD-udgivelser: Take Off fra 2008, Roots fra 2013 samt "Home for Christmas 2015.

Med Vox 11 er man sikret en unik koncertoplevelse takket være gruppens indlevelse, musikalitet, samklang og særlige charme, som gang på gang fænger, berører og bevæger.

Vox 11 ledes af Heidi Bisgaard Jondahl, der også er sanger i gruppen.

Obs !
Der gives ikke medlemsrabat på dette arrangement
Vis kort
18 Dec Andet/Ukendt

Stig Rossen Julekoncert 17

Man. d. 18. december 2017, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 375-405 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Musikteatret Holstebro, Den Røde Plads 16, Holstebro
Traditionen tro drager Stig Rossen ud på sin meget populære juleturné i november og december måned. Som altid byder han på et bredt repertoire fra ind- og udland..

Stig Rossen startede ud i Brændkjær Kirke i Kolding i 1995 med de hyggelige julekoncerter, og de seneste år har der været over 30 årlige koncerter. Det er ultimativ jul, der indhyller Stig's julekoncerter med traditionelle og elskede sange - mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet. I 1998 kom cd'en "Julelys" på gaden. Første skæring på pladen er "Det kimer nu til julefest", og netop det traditionelle billede med den mest julede af alle julesalmer fra den danske sangbog understreger den stemning, som Stig ønsker at frembringe til koncerterne. I 2013 udkom Stig Rossen's fjerde jule-cd "Julens Stemmer" - et a capella julealbum. Julekoncerten bringer os igennem et par meget hyggelige og festlige timer med sange som "En stjerne skinner i nat" og "Glade jul", inden hele salen traditionen tro rejser sig og synger julen ind sammen med Stig i "Dejlig er jorden". Scenografien vil danne en flot ramme om de dejlige julesange, og med orkester og kor i den sædvanlige stemningsfulde udgave, kan publikum godt begynde at glæde sig. 2014 blev et af de helt markante år i skuespiller, sanger og foredragsholder Stig Rossens karriere, hvor han blandt andet kunne fejre sit 25-års jubilæum som sanger. Året startede med 11 udsolgte nytårskoncerter med DR Underholdningsorkestret, hvor Stig sammen med bl.a. Maria Lucia, Annette Heick og Monique sang de store hits fra Disneys magiske verden. Umiddelbart derefter startede han prøver på Aarhus Teater til deres hidtil største musicalsatsning, Les Misérables. Stig Rossen og resten af holdet høstede efter premieren stor anerkendelse for en sublim forestilling og fulde huse. Med over 30.000 solgte billetter slog den alle rekorder på Aarhus Teater, og Stig Rossen kunne d. 15. april fejre sin jubilæumsforestilling nummer 1.500 i rollen som Jean Valjean
Vis kort
19 Dec Andet/Ukendt

Stig Rossens julekoncert

Tir. d. 19. december 2017, kl. 20-22.30.
Pris: (Entré: 380-630 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Cinema3, Skyttevej 12, Skive
Tirsdag 19. december præsenterer KCL en ægte juleklassiker. Det sker, når Stig Rossen og hans orkester leverer deres stemningsfyldte julekoncert i en flot og storslået scenedekoration i Koncertsalen..

Som altid byder koncerten på et bredt repertoire af julens kendte sange og melodier. Det er ultimativ jul, der indhyller Stig's julekoncerter med mange af de traditionelle og elskede sange mest fra Danmark, men på passende vis krydret med de bedste julesange fra udlandet

Det er treogtyvende år i træk, at Stig Rossen tager på sin populære jule Danmarks-turné, der tirsdag 19. december gæster KCL. Som altid byder Stig Rossen på et bredt repertoire af julens kendte sange og melodier. Stig Rossen startede traditionen i Brændkjær kirke i Kolding i 1995 og de seneste år har der været over 30 årlige koncerter over hele landet. Det er ultimativ jul, der indhyller Stig Rossens julekoncert, hvor programmet er traditionelle og elskede sange mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet

Der kan bestilles show buffet inden forestillingen kl. 18.00. Prisen for buffet er 225,-
Vis kort
22 Dec Andet/Ukendt

Juleindsamling til Børns Vilkår

Fre. d. 22. december 2017, kl. 12.
Pris: (Entré: 50 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Juleindsamling til Børns Vilkår 2017. Denne billet fungerer som et lod. Billetpris kr. 50,00 incl. Gebyr. Alt overskud går ubeskåret til Børns Vilkår..

Udtrækning af vinder: Vi udtrækker en vinder den 22. December kl. 12.00. Vinderen modtager et årskort til alle koncerter og events på Fermaten i Herning
Vis kort
6 Jan Andet/Ukendt

SPORT 2017 - sportens prisuddeling

Lør. d. 6. januar 2018, kl. 21.
Pris: (Entré: 400) Køb/bestil billet
Jyske Bank BOXEN, Kaj Zartowsvej 7, Herning
SPORT 2017 er sportsshowet, hvor atleter, publikum og seere ser tilbage på de mange store præstationer i det forgangne år..

De prestigefyldte danske sportspriser bliver uddelt for snurrende tv-kameraer, og underholdningen leveres af nogle a flandets mest kendte kunstnere
Vis kort